BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

CDJ-3000 - nová dimenzia


2020/09/21

Pioneer Dj predstavuje úplne novú vlajkovú loď najpoužívanejšieho DJ setupu na svete. CDJ-3000 je poháňaný novým mikroprocesorom MPU vyvinutým špeciálne pre tento prehrávač a môže sa pochváliť najdokonalejšími komponentmi použitými pri DJ technike.



Zvýšený výkon a pevná stabilita





MPU (mikroprocesorová jednotka) je prvá, ktorú sme kedy vložili do CDJ. Poháňa jednotku, prináša stabilný výkon a umožňuje pokročilé nové funkcie a vytvára celkovo plynulejší zážitok z DJ predstavenia.



Pokročilý MPU


S novým MPU sme priniesli nielen revolúciu v spôsobe riadenia CDJ, ale tiež sme zaistili, že bude pracovať plynulejšie a stabilnejšie ako ktorýkoľvek z jeho predchodcov. Výkon procesora MPU nám umožnil priniesť vzrušujúce nové funkcie, ktoré predtým neboli možné, a dáva nám priestor predstaviť ďalšie funkcie prostredníctvom budúcich aktualizácií.



Pro DJ Link with Gigabit ethernet


Vďaka pripojeniu Gigabit Ethernet pre Pro DJ Link môžete zdieľať a prehrávať zvukové súbory z USB zariadení a SD kariet až na šiestich prehrávačoch CDJ-3000, keď ich skombinujete so 6-kanálovým mixpultom DJM-V10.



Lepšia viditeľnosť obrazovky


Maximálny jas obrazovky bol vylepšený o viac ako 150% v porovnaní s úrovňou na CDJ-2000NXS2, takže ho môžete zväčšiť v závislosti od prostredia, v ktorom hráte, a zlepšiť tak viditeľnosť, čo oceníte hlavne počas denných vystúpení.



Odolnejšie materiály


Vysoko kvalitná hliníková horná doska a prepracované tlačidlá play, cue a Hot Cue sú silnejšie ako kedykoľvek predtým a uzamykateľný napájací kábel V-Lock * 1 chráni pred náhodným odpojením, ktoré by mohlo prerušiť vaše vystúpenie. Jednotka je tiež dodávaná s vysoko kvalitným digitálnym káblom, s ktorým sa ľahko manipuluje a je ideálny na použitie v kluboch a profesionálnych zariadeniach.




Vylepšený zvuk





Do vytvárania špičkového DJ zvuku sme vložili viac ako 25 rokov skúseností, ktorý verne reprodukuje zvuk každej stopy tak, ako to producent zamýšľal.



REALISTICKÝ PRIESTOROVÝ ZVUK A HUDOBNEJŠÍ BASSOVÝ ZVUK


CDJ-3000 zjednocuje interné spracovanie výpočtov zvuku na 96 kHz / 32-bit vo všetkých prehrávateľných zvukových formátoch. Výsledkom je, že dokáže zachytiť jemnosti pôvodného zdroja zvuku vrátane jeho hĺbky a prostredia, a dokonca aj malé zmeny v zafarbení nízkeho rozsahu.



Prirodzený zvuk


Aby sme dosiahli maximálny výkon DAC (digitálno-analógový prevodník), starostlivo sme skontrolovali každú časť obvodu, z ktorej vychádza analógový zvuk, a vykonali sme rôzne vylepšenia. Vyladili sme tiež digitálny zvuk tak, aby sme dosiahli optimálnu kvalitu zvuku v prehrávači ako celku, a to testovaním mnohých rôznych komponentov s cieľom nájsť najlepší možný dizajn pre kľúčové súčasti. Vo výsledku sme drasticky znížili digitálny šum, aby sme vytvorili prirodzený zvuk, ktorý bude dav chcieť počúvať pri dlhých setoch – dokonca aj pri vysokej hlasitosti.



9-palcová dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením





S dotykovou obrazovkou, ktorá je väčšia a jasnejšia ako obrazovka na CDJ-2000NXS2, sme boli schopní pridať ďalšie informácie, skratky a tlačidlá pre často používané kategórie a funkcie, ako napríklad Playlist a Search, aby ste k nim mali priamy prístup kedykoľvek. Môžete si prispôsobiť informácie, ktoré chcete vidieť a nastaviť predvoľby pre aspekty, ako je veľkosť textu. Teraz môžete prechádzať po obrazovke a pomocou funkcie zoradenia môžete zmeniť usporiadanie zoznamu skladieb dotykom na displej. 



Kliknite na možnosť Ukážka


Vypočujte si ktorúkoľvek časť stopy, ktorej ukážku chcete zobraziť, jednoduchým dotknutím sa jej priebehu na príslušnom mieste v sekcii prehliadania. Ak máte k mixpultu  DJM-V10 alebo DJM-900NXS2 pripojených viac prehrávačov CDJ-3000 cez Pro DJ Link, môžete si vďaka Link Cue dokonca pozrieť ukážky skladieb z iného prehrávača.



Dotknite sa Cue


Dotknite sa sekvencie na displeji a počúvajte inú časť skladby, než práve hrá – dav nebude počuť, čo robíte. To sa hodí, keď sa potrebujete oboznámiť s vývojom skladby, aby ste určili kedy začať mixovať, čo využijete najmä počas back2back setov. Link Cue vám dokonca umožňuje počúvať rôzne časti stopy, ktoré iný DJ hrá na samostatnom prehrávači.



Stacked Waveform


Na jednej obrazovke sledujte zväčšený priebeh waveform na hlavnom prehrávači, z ktorého hráte a sledujte, či sedí waveform z druhého prehrávača tak, aby všetko dokonale pasovalo.



Podpora pre 3Band Waveform


Pochopte, ako znie skladba, bez toho, aby ste ju počuli. 3Band Waveform používa rôzne farby na indikáciu hlasitosti každého frekvenčného pásma v súboroch analyzovaných softvérom rekordbox, takže môžete vidieť zloženie hudby už pri pohľade na priebeh. 3Band Waveform je doplnkom k predchádzajúcim možnostiam RGB a Blue.



Key Sync a Key Shift





Stlačte tlačidlo Key Sync a CDJ-3000 automaticky upraví tón prichádzajúcej stopy tak, aby zodpovedal tej, ktorá hrá na hlavnom prehrávači, čo vám pomôže vytvoriť jemný a harmonický mix.











Najdokonalejší jog, ktorý bol kedy použitý


Využívajte scratchovanie ešte viac než predtým. Nový prehrávač CDJ-3000 disponuje prepracovaným mechanizmom vnútri krokovacieho kolieska, aby pôsobil ešte plynulejšie, než pri predchádzajúcich modeloch. V porovnaní s CDJ-2000NXS2 bola latencia pri dotyku znížená na polovicu a uprostred jogu nájdete aj LCD obrazovku so základnými informáciami o prehrávanej skladbe.








Osem tlačidiel Hot Cue


Intuitívne spúšťajte Hot Cues pomocou ôsmich tlačidiel usporiadaných zľava doprava priamo pod waveform. Vďaka lineárnemu umiestneniu je prirodzenejšie vyberať tag podľa jeho polohy v tracku.



Špeciálne tlačidlá Beat Jump


Skočíte dopredu alebo dozadu z aktuálnej pozície prehrávania v stope stlačením určených tlačidiel Beat Jump. Môžete nastaviť počet úderov na hodnotu 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 alebo 64 úderov.



Pokročilá sekcia Auto Beat Loop


Rovnako ako populárne 4-Beat Loop ovládanie z CDJ-2000NXS2CDJ-3000 obsahuje aj 8-Beat Loop tlačidlo pre ďalšie tvorivé možnosti. Chcete vytvárať polyrytmické slučky? Pomocou rozšírených možností pre nepárne slučky môžete remixovať skladby za chodu.



Flexibilné možnosti pri vystúpeniach


Prehrávajte hudbu analyzovanú pomocou rekordboxu z USB diskov cez režim exportu alebo pripojte svoj notebook, pretože CDJ-3000 je pripravený na hranie cez rekordbox, čiže môžete zadarmo využívať režim Performance – nie je potrebné platiť licenciu – takže si môžete prehrať všetky stopy vo svojej knižnici rekordbox, vrátane všetkých skladieb od Beatport / Beatsource LINK a SoundCloud Go + (predplatné sa vyžaduje pre streamovacie služby). Alebo pripojte svoj iPhone k CDJ-3000 pomocou kábla USB s adaptérom fotoaparátu Lightning na USB3 (predáva sa osobitne) a mixujte z rekordbox-u pre iOS.









Pro DJ Link with enhanced lighting support


Pro DJ Link s vylepšenou podporou osvetlenia: posuňte svoju šou na vyššiu úroveň.Synchronizujte svoje zvuky so svetlami vďaka kompatibilite s novou funkciou Pro DJ Link Lighting. CDJ-3000 posiela informácie o analýze do rekordboxu (PC / Mac), takže môžete ovládať svetelné efekty pomocou RB-DMX1.

Porovnať produkty