BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black

Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black
Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black
SKU: CDJ-3000
Profesionálný multi prehrávač, MIDI Control, Pro DJ Link, Pro DJ Lighting, 9" dotykový displej, prepracovaný jog wheel, funkcie Key Sync, 8x hot cues, zabudovaná zvuková karta s podporou 32bit/96 kHz, kompatibilný DJ software – rekordbox
Zobraziť údaje o produkte

DOSTUPNÉ NA SKLADE, TOVAR POSIELAME

s DPH: 2 650,00 € bez DPH: 2 208,33 €
Doprava zdarma!

Buďte prvý a napíšte recenziu

Nová dimenzia

Pioneer Dj predstavuje úplne novú vlajkovú loď najpoužívanejšieho DJ setupu na svete. CDJ-3000 je poháňaný novým mikroprocesorom MPU vyvinutým špeciálne pre tento prehrávač a môže sa pochváliť najdokonalejšími komponentmi použitými pri DJ technike.

 
Najpokročilejší prehrávač, aký kedy vznikol

Pri DJingu sa musíte rozhodovať v okamihoch a presne tento aspekt bol najdôležitejším pri vývoji nového CDJ-3000. S absolútne výkonným procesorom získava vaša kreativita na neskutočnej sile, pretože viete v zlomku sekundy reagovať a využívať všetky funkcie ešte lepšie než kedykoľvek predtým. Procesor použitý v tomto prehrávači prináša stabilný výkon umožňujúci využívanie mnohých funkcií na viac prehrávačoch naraz bez toho, aby ste neprišli o plynulý zážitok z používania prehrávača. CDJ-3000 ponúka možnosť rekordbox Hardware Unlock pre používanie režimu Performance. Stačí aktualizovať rekordbox na najnovšiu verziu a to aj v prípade, že používate bezplatnú verziu software.
Úplne nový zvukový dizajn CDJ-3000 ponúka zatiaľ najbohatší zvuk, ktorý ste z prehrávačov mali možnosť počuť, čo ešte pridá na celom zážitku nielen vám, ale aj fanúšikom v dave.
Vylepšenia v CDJ-3000 nebudete iba počuť, ale aj vidieť. Môžete si zvoliť informácie, ktoré budete chcieť zobraziť na extrémne detailnej 9-palcovej obrazovke, ktorá je oproti svojmu predchodcovi výrazne väčšia a má omnoho vyššie rozlíšenie. Pioneer DJ zvolil opäť intuitívne používateľské rozhranie, aby ste sa cítili, ako doma, ale pridal nové užitočné ovládacie prvky. Napríklad skratky, ktoré vám uľahčia skákanie medzi rôznymi kategóriami vo vašej hudobnej zbierke. Nové funkcie, ako napríklad Touch Preview umožňujú ľahký a rýchly výber stopy a vďaka množstvu ďalších funkcií Touch Cue, Stacked Waveform a 3Band Waveform, budete vždy vedieť, kedy je najlepší čas na prechod, prípadne odpálenie cez hot cue.


Chcete ukázať svoje schopnosti a vytvárať počas vystúpenia novú hudbu? Hrajte na novom prehrávači CDJ-3000, akoby ste používali hudobný nástroj. Osem tlačidiel Hot Cue – dvakrát viac ako CDJ-2000NXS2 – je usporiadaných zľava doprava pod displejom pre intuitívnejšie spúšťanie. Ovládajte Beat Jump pomocou nových hardvérových tlačidiel a stlačením klávesu Sync synchronizujte mix. Širšie spektrum slučiek môžete vytvoriť aj pomocou nového tlačidla 8-beatovej slučky, ktoré je pridané ku klasickému ovládaniu 4-Beat.

Cit pri DJingu veľmi dôležitý – či už robíte drobné zmeny, alebo ste majstrom scratchovania. Pioneer DJ prepracoval jog, tak aby vytvoril najplynulejší chod, aký bol kedy vyrobený. Latencia dotyku je tiež vylepšená a všetky potrebné informácie teraz vidíte aj na LCD obrazovke uprostred jogu.

Úplne nové pokrokové MPU prináša vylepšený výkon a nevídanú stabilitu

Rovnako ako rozšírené kreatívne možnosti, CDJ-3000 prináša do vášho setupu ešte väčšiu stabilitu a spoľahlivosť.

Pokročilý MPU

S novým MPU sme priniesli nielen revolúciu v spôsobe riadenia CDJ, ale tiež sme zaistili, že bude pracovať plynulejšie a stabilnejšie ako ktorýkoľvek z jeho predchodcov. Výkon procesora MPU nám umožnil priniesť vzrušujúce nové funkcie, ktoré predtým neboli možné, a dáva nám priestor predstaviť ďalšie funkcie prostredníctvom budúcich aktualizácií.

Pro DJ Link s Gigabit Ethernet

Vďaka pripojeniu Gigabit Ethernet pre Pro DJ Link môžete zdieľať a prehrávať zvukové súbory z USB zariadení a SD kariet až na šiestich prehrávačoch CDJ-3000, keď ich skombinujete so 6-kanálovým mixpultom DJM-V10.

Lepšia viditeľnosť obrazovky

Maximálny jas obrazovky bol vylepšený o viac ako 150% v porovnaní s úrovňou na CDJ-2000NXS2, takže ho môžete zväčšiť v závislosti od prostredia, v ktorom hráte, a zlepšiť tak viditeľnosť, čo oceníte hlavne počas denných vystúpení.

Odolnejšie materiály

Vysoko kvalitná hliníková horná doska a prepracované tlačidlá play, cue a Hot Cue sú silnejšie ako kedykoľvek predtým a uzamykateľný napájací kábel V-Lock * 1 chráni pred náhodným odpojením, ktoré by mohlo prerušiť vaše vystúpenie. Jednotka je tiež dodávaná s vysoko kvalitným digitálnym káblom, s ktorým sa ľahko manipuluje a je ideálny na použitie v kluboch a profesionálnych zariadeniach.


Vylepšený zvuk

Nechajte svoje publikum počuť pravý zvuk hudby a všetky detaily vášho vystúpenia. Vložili sme viac ako 25 rokov skúseností do vytvárania dokonalého zvuku pre DJov, ktorý verne reprodukuje zvuk každej stopy tak, ako to zamýšľal producent, a zároveň odráža najkomplikovanejšie detaily vášho vystúpenia.

CDJ-3000 zjednocuje interné spracovanie výpočtov zvuku na 96 kHz / 32-bit vo všetkých prehrávateľných zvukových formátoch. Výsledkom je, že dokáže zachytiť jemnosti pôvodného zdroja zvuku vrátane jeho hĺbky a prostredia, a dokonca aj malé zmeny v zafarbení nízkeho rozsahu. Pokročilá technológia spracovania zvuku, ako je prehrávanie s premenlivou rýchlosťou, Master Tempo a nová funkcia Key Shift, pomáhajú vytvárať realistickejšie stvárnenie priestorového zvuku a viac hudobného basového zvuku, než aký bol kedykoľvek vyrobený.

Aby sme dosiahli maximálny výkon DAC (digitálno-analógový prevodník), starostlivo sme skontrolovali každú časť obvodu, z ktorej vychádza analógový zvuk, a vykonali sme rôzne vylepšenia. Vyladili sme tiež digitálny zvuk tak, aby sme dosiahli optimálnu kvalitu zvuku v prehrávači ako celku, a to testovaním mnohých rôznych komponentov s cieľom nájsť najlepší možný dizajn pre kľúčové súčasti. Vo výsledku sme drasticky znížili digitálny šum, aby sme vytvorili prirodzený zvuk, ktorý bude dav chcieť počúvať pri dlhých setoch – dokonca aj pri vysokej hlasitosti.

9-palcová dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením

S dotykovou obrazovkou, ktorá je väčšia a jasnejšia ako obrazovka na CDJ-2000NXS2, sme boli schopní pridať ďalšie informácie, skratky a tlačidlá pre často používané kategórie a funkcie, ako napríklad Playlist a Search, aby ste k nim mali priamy prístup kedykoľvek. Grafické používateľské rozhranie (grafické používateľské rozhranie) vám bude známe, ak ste prehrávač CDJ-2000NXS2 používali už skôr, navyše si môžete prispôsobiť informácie, ktoré chcete vidieť, a nastaviť predvoľby pre aspekty, ako je veľkosť textu. Teraz môžete prechádzať po obrazovke a pomocou funkcie zoradenia môžete zmeniť usporiadanie zoznamu skladieb dotykom na displej. To všetko prispieva k zlepšeniu pracovného toku a pomáha vám inštinktívnejšie prechádzať skladby.

Kliknite na možnosť Ukážka

Vypočujte si ktorúkoľvek časť stopy, ktorej ukážku chcete zobraziť, jednoduchým dotknutím sa jej priebehu na príslušnom mieste v sekcii prehliadania. Ak máte k mixpultu DJM-V10 alebo DJM-900NXS2 pripojených viac prehrávačov CDJ-3000 cez Pro DJ Link, môžete si vďaka Link Cue dokonca pozrieť ukážky skladieb z iného prehrávača.

Dotknite sa Cue

Dotknite sa sekvencie na displeji a počúvajte inú časť skladby, než práve hrá – dav nebude počuť, čo robíte. To sa hodí, keď sa potrebujete oboznámiť s vývojom skladby, aby ste určili kedy začať mixovať, čo využijete najmä počas back2back setov. Link Cue vám dokonca umožňuje počúvať rôzne časti stopy, ktoré iný DJ hrá na samostatnom prehrávači.


Stacked Waveform

Na jednej obrazovke sledujte zväčšený priebeh waveform na hlavnom prehrávači, z ktorého hráte a sledujte, či sedí waveform z druhého prehrávača tak, aby všetko dokonale pasovalo.

Podpora pre 3Band Waveform

Pochopte, ako znie skladba, bez toho, aby ste ju počuli. 3Band Waveform používa rôzne farby na indikáciu hlasitosti každého frekvenčného pásma v súboroch analyzovaných softvérom rekordbox, takže môžete vidieť zloženie hudby už pri pohľade na priebeh. 3Band Waveform je doplnkom k predchádzajúcim možnostiam RGB a Blue.

Key Sync a Key Shift: Mixujte v dokonalej harmónii

Stlačte tlačidlo Key Sync a CDJ-3000 automaticky upraví tón prichádzajúcej stopy tak, aby zodpovedal tej, ktorá hrá na hlavnom prehrávači, čo vám pomôže vytvoriť jemný a harmonický mix.

Najdokonalejší jog, ktorý bol kedy použitý

Využívajte scratchovanie ešte viac než predtým. Nový prehrávač CDJ-3000 disponuje prepracovaným mechanizmom vnútri krokovacieho kolieska, aby pôsobil ešte plynulejšie, než pri predchádzajúcich modeloch. V porovnaní s CDJ-2000NXS2 bola latencia pri dotyku znížená na polovicu a uprostred jogu nájdete aj LCD obrazovku so základnými informáciami o prehrávanej skladbe.

Osem tlačidiel Hot Cue

Intuitívne spúšťajte Hot Cues pomocou ôsmich tlačidiel usporiadaných zľava doprava priamo pod waveform. Vďaka lineárnemu umiestneniu je prirodzenejšie vyberať tag podľa jeho polohy v tracku.

Špeciálne tlačidlá Beat Jump

Skočíte dopredu alebo dozadu z aktuálnej pozície prehrávania v stope stlačením určených tlačidiel Beat Jump. Môžete nastaviť počet úderov na hodnotu 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 alebo 64 úderov.

Pokročilá sekcia Auto Beat Loop

Rovnako ako populárne 4-Beat Loop ovládanie z CDJ-2000NXS2, CDJ-3000 obsahuje aj 8-Beat Loop tlačidlo pre ďalšie tvorivé možnosti. Chcete vytvárať polyrytmické slučky? Pomocou rozšírených možností pre nepárne slučky môžete remixovať skladby za chodu.

Flexibilné možnosti pri vystúpeniach

Prehrávajte hudbu analyzovanú pomocou rekordboxu z USB diskov cez režim exportu alebo pripojte svoj notebook, pretože CDJ-3000 je pripravený na hranie cez rekordbox, čiže môžete zadarmo využívať režim Performance – nie je potrebné platiť licenciu – takže si môžete prehrať všetky stopy vo svojej knižnici rekordbox, vrátane všetkých skladieb od Beatport / Beatsource LINK a SoundCloud Go + (predplatné sa vyžaduje pre streamovacie služby).

Môžete dokonca pripojiť svoj iPhone k CDJ-3000 pomocou kábla USB * 2 a mixovať hudbu priamo z najnovšej verzie programu rekordbox pre iOS, ktorá podporuje bezstratové typy súborov vrátane WAV, FLAC, ALAC a AIFF, ako aj MP3 a AAC.

PRO DJ Link Lighting

Pro DJ Link s vylepšenou podporou osvetlenia: posuňte svoju šou na vyššiu úroveň.
Synchronizujte svoje zvuky so svetlami vďaka kompatibilite s novou funkciou Pro DJ Link Lighting. CDJ-3000 posiela informácie o analýze do rekordboxu (PC / Mac), takže môžete ovládať svetelné efekty pomocou RB-DMX1.

Ďalšie informácie / Pioneer DJ CDJ-3000 DJ multi player, black

Značka Pioneer DJ
DJ typ DJ reproduktory
Spojenia miestna sieť, SD karta, USB, USB flash pamäť
Vstupy digital coaxial
Kompatibilný software djay, rekordbox, Serato, Traktor
Farba čierna
Pokročilé funkcie MIDI, MP3/WAV
Dodáv. príslušenstvo audio kábel, Ethernet kábel, napájací kábel
  • Podporované média: SD karta, USB (USB kľúč, HDD, atď.), PC/Mac, iPhone
  • Podporované hudobné formáty: WAV, AIFF, FLAC, Apple Lossless (Sampling rate: 44.1/48/88.2/96 kHz, Bit depth: 16/24 bit), MP3 (Sampling rate: 44.1/48 kHz, Bit depth: 16 bit), AAC (Sampling rate: 44.1/48 kHz, Bit depth: 16 bit)
  • USB podpora: FAT16, FAT32, HFS+
  • Software: rekordbox
  • Frekvenčný rozsah: 4 Hz to 40 kHz
  • S/N Ratio : 115 dB a viac
  • Harmonické skreslenie: 0.0018 % a menej
  • Výstupy: Audio Out (RCA) x 1, Digital Out (Coaxial) x 1, USB ports, USB (Type A) × 1, USB (Type B) × 1
  • Ostatné konektory: LAN (1000Base-T) x 1
  • Napájanie: AC 100-240 V 50/60 Hz
  • Spotreba: 40 W
  • Rozmery: 329 x 453 x 118 mm
  • Hmotnosť: 5.5 kg

Príslušenstvo:

  • Napájací kábel so zamykaním (V-lock*1)
  • Digitálny kábel
  • Audio kábel
  • LAN kábel
  • Manuál
  • Bezpečnostná príručka
  • aa
Názov spoločnosti Miesto obchodu Vzdialenosť Informácia skladu Cena dopravy* Cena*
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Odporúčané produkty
Pioneer Dj DJC-3000 BAG

Pioneer Dj DJC-3000 BAG

s DPH: 155,00 € bez DPH: 129,17 €
Odporúčané produkty
Pioneer Dj DJC-3000 BAG

Pioneer Dj DJC-3000 BAG

s DPH: 155,00 € bez DPH: 129,17 €

Porovnať produkty