BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Behringer NX4-6000

Behringer NX4-6000
Behringer NX4-6000 Behringer NX4-6000 Behringer NX4-6000 Behringer NX4-6000
SKU: NX4-6000

Ultraľahký 4-kanálový výkonový zosilňovač 6000 W triedy D s kompenzáciou impedancie reproduktora SmartSense.

Zobraziť údaje o produkte

DOSTUPNÉ NA SKLADE, TOVAR POSIELAME

s DPH: 639,00 € bez DPH: 532,50 €
Doprava zdarma!
kus

Buďte prvý a napíšte recenziu

Výkonový zosilňovač NX4-6000 ponúka výkon 6000 W (4 x 1600 W @ 2 Ohm, 2 x 3000 W @ 4 Ohm), pritom v mimoriadne ľahkom vyhotovení (6,1 kg), montovateľnom do racku. A pretože je tento výkonový zosilňovač NX4-6000 oveľa účinnejší, než je tomu u bežnej konštrukcie, za prevádzky je chladnejší a nie je potrebné používať masívne chladiče a ťažké toroidné transformátory, ktoré sú typické pre konvenčné zosilňovače. Vďaka limiterom "Zero-Attack" ponúka tento výkonový zosilňovač maximálnu výstupnú úroveň so spoľahlivou ochranou proti preťaženiu, navyše funkcia kompenzácie impedancie reproduktora SmartSense ponúka plne lineárnu frekvenčnú odozvu pri akejkoľvek zaťažovacej impedancii reproduktora. Preto môžete NX4-6000 používať bez obáv na plný výkon po celé hodiny. Revolučná technológia zosilňovačov triedy D, kombinovaná s ultra-efektívnym spínaným režimom napájacieho zdroja zaistí po mnoho dlhých rokov bezproblémové ozvučenie požadovaných priestorov.

Trieda D - mohutný výkon, dokonalý zvuk

Vďaka našej technológii zosilňovača triedy D s vysokou hustotou sme vám schopní poskytnúť obrovský výkon a neuveriteľný zvukový výkon v ľahko použiteľnom, ultra prenosnom a ľahkom balení. Zosilnenie triedy D je tým rozdielom, že ponúka najvyššiu energetickú účinnosť - a eliminuje potrebu veľkých zdrojov energie a masívnych chladičov. Táto úžasná technológia umožňuje navrhovať a vyrábať mimoriadne výkonné výrobky, ktoré majú výrazne nižšiu hmotnosť ako ich tradičné náprotivky, pričom spotrebujú menej energie a chránia životné prostredie.

Úžasne jednoduchá obsluha

Ovládacie prvky a indikátory na prednom paneli poskytujú prehľad o vitálnych funkciách vášho systému. Po stlačení tlačidla napájania sa rozsvieti kontrolka napájania, ktorá označuje, že zosilňovač je pripravený na akciu. Všetky kanály sú vybavené ovládacími prvkami zosilnenia s pozitívnou aretáciou so signálnymi LED diódami, ktoré sa rozsvietia, keď je prítomný signál, ako aj LED diódami Limit pre indikáciu, keď je zosilňovač napájaný na plnú kapacitu. Na zadnom paneli sa nachádzajú kombinované vstupné konektory XLR a 1/4 "TRS Input, vďaka čomu je NX4-6000 kompatibilný s prakticky akýmkoľvek zdrojom, vyváženým alebo nevyváženým. K dispozícii sú profesionálne reproduktorové zásuvky s otočným zámkom.

Na zadnom paneli nájdete aj prepínače, ktoré umožňujú zosilňovaču NX4-6000 bežať v duálnom mono, stereo alebo mono moste. Integrovaný prepínač Crossover NX4-6000 nastavuje zosilňovač do režimu Full-Range, kde je výstup odosielaný nefiltrovaný do vašich reproduktorov, alebo do režimu Bi-amp, ktorý odosiela iba nízkofrekvenčný obsah (<100 Hz) do pasívnych subwooferov, zatiaľ čo vysokofrekvenčný obsah (> 100 Hz) je smerovaný do vašich reproduktorov s plným rozsahom.

Kompenzácia impedancie SmartSense

Naša nová technológia SmartSense dáva opäť dôraz na zosilnenie triedy D a poskytuje výrazne vylepšenú frekvenčnú odozvu v plnom rozsahu s výkonnejšie dynamickými basmi a plynulejšou vysokofrekvenčnou reprodukciou. Výsledný výstup už nezávisí od skutočného zaťaženia, ale pomocou kompenzácie impedancie sa vykreslí ako úplne ploché pravítko. Dizajn modelu NX4-6000 tiež obsahuje výrazne vyšší tlmiaci faktor, ktorý poskytuje lepšiu kontrolu nad zosilňovačom reproduktora pre silnejšiu reprodukciu zvuku - najmä v oblasti LF.

Ďalšie informácie / Behringer NX4-6000

Značka Behringer
  • Poskytuje výkon až 4 x 1600 W do 2 Ohmov; 2 x 3000 W do 4 Ohmov; hmotnosť menej ako 6,1 kg.
  • Ultimátna spoľahlivosť vďaka revolučnej technológii chladnej prevádzky "coolrunning" High-Density zosilňovača triedy D s "takmer nulovou" kapacitou nahromadenia tepla.
  • Vysoko účinný napájací zdroj so spínaným režimom pre zvuk bez šumu, vynikajúcu prechodovú odozvu a nízku spotrebu energie.
  • Vstavaný stereofónny crossover s režimom nízkych, vysokých a plných rozsahov
  • Kompenzácia impedancie reproduktora SmartSense ponúka plne lineárnu frekvenčnú odozvu pri akejkoľvek zaťažovacej impedancii reproduktora.
  • Presné 4-segmentové signálne a limitné LED diódy na sledovanie výkonu.
  • Limitéry "Zero-Attack" poskytujú maximálnu výstupnú úroveň so spoľahlivou ochranou proti preťaženiu.
  • Presné, 4-segmentové Signal a Limit LED-ky pre monitorovanie výkonnosti.
  • Kombinované XLR a 1/4 "TRS vstupné konektory pre kompatibilitu s akýmkoľvek zdrojom.
  • Profesionálny Twist-lock reproduktorové konektory pre absolútnu spoľahlivosť.
  • Nezávislá DC a LF ochrana, plus ochrana proti tepelnému preťaženiu na každom kanáli, automaticky chráni zosilňovač a reproduktory bez prerušenia show.
  • Systém ventilácie "Back-to-front" zabraňuje nahromadeniu tepla pre spoľahlivú prevádzku zosilňovača.
  • Navrhnuté a skonštruované v Nemecku.
Názov spoločnosti Miesto obchodu Vzdialenosť Informácia skladu Cena dopravy* Cena*
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty