BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor

Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor
Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor
SKU: F1320D

Aktívny reprobox 300 Watt, 2-pásmový monitorovací reproduktor, 12 "basový reproduktor, 1" HF menič, spätnoväzbový filter

Zobraziť údaje o produkte

dostupnosť na vyžiadanie

s DPH: 285,00 € bez DPH: 237,50 €
Doprava zdarma!

Buďte prvý a napíšte recenziu

EUROLIVE F1320D

V nadväznosti na dedičstvo veľmi úspešného modelu EUROLIVE F1220A, Behringer hrdo predstavuje ešte výkonnejší model EUROLIVE F1320D. Tento aktívny monitor 300 Watt je vybavený 3-pásmovým ekvalizérom, takže možno ľahko vyladiť výšky, stredy a hĺbky s citom pre svoju výkonnosť; ďalej obsahuje 12" basový reproduktor s dlhým zdvihom pre pútavé a hlboké basy, a vysoko výkonný 1" HF menič pre maximálnu kvalitu zvuku. A vďaka technológii zosilňovača triedy D s výkonom 300 Watt váži F1320D menej, než väčšina pasívnych klinových monitorov (cca 18 kg), takže ho možno ľahko prepravovať a inštalovať.

Krása je oveľa viac, než len povrchné pocit

Vnútri týchto aktívnych monitorov je ekvivalent 2-pásmového elektronického crossoveru, grafický ekvalizér, parametrický ekvalizér, mikrofónny predzosilňovač a výkonový zosilňovač triedy D! 12" basový reproduktor s dlhým zdvihom prináša hlboké a pútavé basy, zatiaľ čo 1" HF menič vlastnej konštrukcie poskytuje mimoriadne široký rozptyl. Tieto systémy bezproblémovo spolupracujú, a dodávajú 300 wattov super čistého výkonu. A nakoniec to najlepšie - nemusíte byť zvukárom, aby ste ho mohli spustiť a prevádzkovať!

Trieda D - masívne výkon, dokonalý zvuk

Vďaka revolučnej technológii zosilňovačov triedy D získate obrovský výkon a neuveriteľnú zvukovú výkonnosť v ľahko použiteľnom a ultra-prenosnom a ľahkom balení. Amplifikácia triedy D - to je ten zásadný rozdiel, ktorý ponúka maximálnu energetickú účinnosť a eliminuje potrebu ťažkých napájacích zdrojov a masívnych chladičov. Táto úžasná technológia umožňuje navrhovať a stavať extrémne výkonné produkty, ktoré sú výrazne ľahšie, než ich tradičné náprotivky, pri menšej spotrebe energie a pre ochranu životného prostredia.

Bi-Amp - cesta k absolútnej integrite signálov

Vďaka výkonu 300 Watt ultra-čistého digitálneho výstupu, dodávaného prostredníctvom samostatne napájaných driverov, a vďaka amplifikácii true bi-Amp (2 zosilňovače na reproduktorový systém), dodáva F1320D zvuk s vysokým rozlíšením - zvuk, ktorý prináša vašej hudbe naozaj to najlepšie. Kým niektorí z konkurentov používajú jednoduché pasívne výhybky, ktoré presne oddeľujú frekvenčné pásma a znižujú výkon driverov, BEHRINGER na to išiel inak - basový reproduktor a vysokotónový reproduktor je napájaný oddeleným zosilňovačom pre absolútnu integritu signálu.

Integrovaný filter spätnej väzby a zvukový procesor

Vstavaný nastaviteľný filter spätnej väzby Feedback Filter pomáha eliminovať nepríjemné pišťanie, kvílenie a vytie, takže si môžete nastaviť hlasitosť, ktorá vám umožní počuť sámého seba aj za burácania publika! Koniec koncov, hlavným dôvodom pre použitie monitora je, že môžete počuť sami seba, že? EUROLIVE F1320D vám pomôže hrať podľa vášho skutočného potenciálu. Okrem toho, na pozadí pracuje vstavaný zvukový procesor, čo zaisťuje dokonalú kvalitu zvuku s celkovou kontrolou systému a ochranou reproduktorov.

Meniče vlastnej konštrukcie

Výkonné, vysoko účinné zosilňovače triedy D a technológia spínaného zdroja spolu s najmodernejšou funkciou DSP znie pôsobivo - ale čo tá časť systému, ktorá vlastne nie je počuť? Meniče vlastnej konštrukcie LF (Low Frequency) a HF (High Frequency) sú navrhnuté špeciálne pre každú aplikáciu - a to je to, čo Behringer odlišuje od konkurencie. Keď si kúpite aktívny reproduktor BEHRINGER, môžete si byť istí, že meniče boli navrhnuté tak, aby pracovali bezchybne v spojení s každým iným prvkom - pre skutočne profesionálne výsledky.

Keď už hovoríme o ovládaní ...

F1320D nielen skvelo znie, ale tiež vám dá okamžitú kontrolu nad monitoringom, a to aj počas vystúpenia - niečo také jednoducho pasívne monitory nemôžu ponúknuť! Potrebujete väčší objem hlasitosti? Otočte ovládačom LEVEL, kým nedosiahnete požadovaného objemu. Stále príliš veľa hĺbok alebo výšok? Stačí zvuk vyladiť 3-pásmovým ekvalizérom (High, Mid, Low) a pripraviť si tak bohatý a vzrušujúci zvuk. Dokonca možno zapnúť aj ochranu proti spätnej väzbe, môžete nastaviť vyhradené ovládače Frequency a odstrániť tak nepríjemné pišťanie. S EUROLIVE F1320D je kompletné ovládanie vždy na dosah ruky.

Okamžitý PA systém

Zvukový systém môžete nastaviť okamžite - iba jediný F1320D a mikrofón alebo MP3 prehrávač. Vďaka vstavanému predzosilňovaču môžete pripojiť dynamický mikrofón priamo do F1320D a zvýšiť a znížiť hlasitosť pomocou ovládača Level. Rýchle a jednoduché nastavenie - na vašu "Showtime" môžete byť pripravení v čo najkratšom čase. K dispozícii je aj vstavaný 35 mm socket, takže F1320D môžete pripevniť na štandardný stĺp reproduktorov pre použitie ako PA systém. A ak budete potrebovať väčšie pokrytie, F1320D spolu môžete reťaziť cez XLR alebo ¼ "TRS konektor LINK OUTPUT.

Všestrannosť

Chcete od monitora viac, než len monitorovanie? Môžete ho použiť ako zosilňovač pre nástroj. Áno, čítate správne; F1320D môže byť tiež použitý ako javiskový zosilňovač pre klávesy, akustické gitary, elektrické husle, atď., Na čo si len spomeniete - ak má nástroj mikrofónny alebo linkový výstup, k F1320D ho môžete pripojiť. Potrebujete zosilňovač pre klávesy a vokálny monitor, ale na javisku nie je pre oba priestor? Použite niektorý z malo-formátových mixpultov XENYX na sub-mix Aux Send z hlavného mixpultu, to všetko do jediného aktívneho monitora.

Úžasný zvuk, neuveriteľná hodnota

F1320D je ideálnym riešením pre účinkujúcich / konferenciérov, ktorí hľadajú vysoko kvalitný aktívny monitor alebo prenosný PA systém, ktorý si v okamihu nastaví. Ponúkajú sa tu neuveriteľné možnosti, ale nie za veľké peniaze, F1320D je skrátka výborný spôsob, ako zvýšiť výkonnosť vášho aktuálneho zvukového sytému bez zmrštenia vašej peňaženky. Pozrite sa na EUROLIVE F1320D u autorizovaného predajcu BEHRINGER ešte dnes - a potom si ho vo vašej skupine užite!

Istota kvality krytá zárukou

Tento výrobca sa vždy snaží poskytovať čo najvyššiu kvalitu a najlepšiu zákaznícku podporu. Jeho produkty sú vyrobené vo vlastných továrňach MUSIC Group a vďaka najmodernejšej automatizácii výroby, zdokonaleným pracovným postupom vo výrobe a laboratóriách je zabezpečená maximálna kvalita, pretože je k dispozícii najviac sofistikovaného testovacieho vybaveniea na svete.

Preto sa môže pochváliť jednou z najnižších poruchovostí produktov v tomto odvetví, a preto si môže dovoliť vám ponúknuť veľkorysý 3-ročný záručný program.

Ďalšie informácie / Behringer EUROLIVE F1320D aktívny monitor

Značka Behringer
Typ reproduktorov aktívny, floor monitor, prenosný
Výkon 300W
Spojenia XLR
Farba čierna
Pokročilé funkcie ekvalizér, zosilňovač triedy D
Rozmery repr. 1", 12"
  • Vysoko výkonný, 2pásmový monitorovací reproduktor 300 Watt pre živé aplikácie a prehrávanie
  • Výnimočná kvalita zvuku, široké frekvenčné pásmo a dynamický rozsah
  • Revolučná technológia zosilňovačov triedy D: obrovský výkon, neuveriteľná zvuková výkonnosť a veľmi nízka hmotnosť
  • Nastaviteľný filter spätnej väzby a integrovaný limiter pre ultimátnu kontrolu systému a ochranu reproduktorov
  • Ultranízkošumový mikrofónny / linkový vstup s ovládaním hlasitosti a Clip LED
  • Vyhradený 3pásmový ekvalizér pre dokonalé tvarovanie zvuku
  • Extrémne výkonný 12" basový reproduktor s dlhým zdvihom pre neuveriteľne hlboké basy a akustický výkon
  • Vysoko výkonný 1 "HF menič pre výnimočnú reprodukciu vysokých frekvencií
  • Patentovaná konštrukcia pre ultraširokú zvukovú disperziu
  • Interný spínaný napájací zdroj pre nerušený zvuk, vynikajúcu prechodovú odozvu a veľmi nízku spotrebu energie
  • Integrovaný 35 mm socket pre montáž na stojan a použitie ako PA systém
  • aa
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty