BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer DJ DJS-1000 DJ sampler

Pioneer DJ DJS-1000 DJ sampler
Pioneer DJ DJS-1000 DJ sampler Pioneer DJ DJS-1000 DJ sampler Pioneer DJ DJS-1000 DJ sampler
SKU: DJS-1000

Pioneer DJ DJS-1000 je hybridný standalone sampler a sekvencer, ktorý prináša do sveta Dj-ingu ďalšiu úroveň. Táto pracovná stanica prináša nové možnosti v podobe funkcií, ako Live sampling, Accurate syncing, Touch strip, Step sequencer a sampler

Zobraziť údaje o produkte

dostupnosť na vyžiadanie

s DPH: 1 350,00 € bez DPH: 1 125,00 €
Doprava zdarma!

Buďte prvý a napíšte recenziu

Pioneer DJ DJS-1000 Standalone sampler je univerzálny sampler pre DJa.


Pridajte DJS-1000 do vášho DJ setupu, a začnite intuitívne vytvárať unikátne zvuky a frázy - buď v predstihu, alebo "za letu". Použite DJ-užívateľsky prívetivé rozhranie pre tvorbu vašich sekvencií a slučiek so samplami, ako si len prajete. Pioneer DJ DJS-1000 Standalone sampler obsahuje všetko, čo potrebujete: 7 "plno-farebný dotykový displej, 16 multi-farebných krokových vstupných tlačidiel, multi-farebné pady, je vybavený celým radom vstupov a výstupov, v jeho výbave nechýba ani funkcia ako Live Sampling, Accurate syncing, Touch strip, Step sequencer a ďalšie. Pridajte Pioneer DJ DJS-1000 Standalone sampler do vášho DJ setupu, spoznajte jeho funkcie a možnosti, povýšte vaše sety na ďalšiu úroveň!

Ďalšie informácie / Pioneer DJ DJS-1000 DJ sampler

Značka Pioneer DJ
DJ typ DJ sampler
Farba čierna
  • Step sequencer: Vytvorte nový "groove" kliknutím na jeden zo 16tich veľkých, multifarebných krokových vstupných tlačidiel. Pomocou zmeny farby tlačidla ľahko spoznáte informácie o sekvencii každej stopy.
  • Multifarebné pady: 16 veľkých, pogumovaných padov slúži na spúšťanie trackov, ku ktorým ste priradili sample a slučky. Každý z nich má viacfarebné podsvietenie a veľmi presnú detekciu rýchlosti.
  • Touch strip: Umožňuje rýchlu zmenu pitch pri použití funkcie pitch bend alebo drum roll prehrávanie za použitia funkcie opakovania (note). Existujú dva užívateľské režimy pre prispôsobenie parametrov prelinkovania.
  • 7palcový, plnofarebný dotykový displej
  • Synchronizácia s rôznymi externými zariadeniami: Synchronizácia hodín s MIDI zariadeniami, rovnako ako Beat Sync. Takto možno synchronizovať performance beat / bar s prehrávaním tracku na CDJ2000NXS2 alebo XDJ1000MK2 pri použití PRO DJ LINK. Pre rýchle nastavenie tempa a manuálne nastavenie pozície beatu môžete použiť tempo slider a tlačidlo posunu (nudge).
  • Live Sampling: Sample vstupných zvukov a okamžité použitie ako individuálnych trackov. Zvuk samplu sa automaticky synchronizuje s aktuálnou sekvenciou, ktorú chcete prehrať v slučke, takže môžu byť púšťané priamo do živého remixu. Pre sample môžete cez mixpult použiť akýkoľvek vstupný zdroj, vrátane zvuku z gramofónu.
  • FX: FX môžete použiť ako echo, reverb a filter na individuálne tracky, skupinu trackov alebo na všetky tracky v popredí.
  • Perfektné spolupráca DJS1000 je navrhnutý tak, aby perfektne spolupracoval s modelmi CDJ2000NXS2 a DJM900NXS2.
  • Podpora USB zariadenia jednoduchá správa vašich projektov a samplov.
  • Viac ako 2.500 onboard Loopmaster samplov začnite hrať s DJS1000 okamžite, ihneď po vybalení.
  • Podpora DJSTSP Project Creator 2 ľahké vytváranie projektov a súborov SCENE 3 na PC / Mac.
  • Podpora súborov projektov, vytvorených na TORAIZ SP16.
  • aa
Názov spoločnosti Miesto obchodu Vzdialenosť Informácia skladu Cena dopravy* Cena*
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Podobné produkty
Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG hardcase

Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG hardcase

s DPH: 130,00 € bez DPH: 108,33 €
Podobné produkty
Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG hardcase

Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG hardcase

s DPH: 130,00 € bez DPH: 108,33 €

Porovnať produkty