BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Znovu definujeme majstrovský zvuku - Meze Audio predstavuje Empyrean II


2023/11/13

Baia Mare, Rumunsko; 8. november 18:00
Spoločnosť Meze Audio predstavuje inovatívne planar-magnetické slúchadlá Empyrean II, ktoré odzrkadľujú neustálu snahu značky o dokonalosť reprodukcie zvuku.

 

 

Základom je pôvodný model Empyrean - už teraz jeden z technologicky najvyspelejších modelov slúchadiel na svete - a táto nová generácia sa predstavuje ako symfónia umenia, inovácie a dokonalého remeselného spracovania.

 

Pri modely  druhej generácie špecialisti spoločnosti Meze Audio zdokonalili výnimočnú konštrukciu meničov Isodynamic Hybrid Array od spoločnosti Rinaro Isodynamics a nový model tak prináša zásadné zlepšenie parametrov.

 

"Pri tvorbe slúchadiel Empyrean II bolo naším cieľom zvýšiť schopnosť meničov reprodukovať jemné detaily a dosiahnuť neutrálnejší zvukový prejav, a to všetko súčasne pri zachovaní pôvodného "easy listening" charakteru. S týmto zámerom naši inžinieri majstrovsky vyladili výkon meničov, aby odhalili nové možnosti čo sa týka rýchlosti odozvy a celkovej presnosti“, vysvetľuje výkonný riaditeľ spoločnosti Meze Audio, pán Mircea Fanatan.

 

  Umenie zladené s dokonalým komfortom

 

Rám slúchadiel Empyrean II, precízne vyrobený pomocou CNC frézovania, má elegantné čierne prevedenie so striebornými akcentmi a prepracovanou hliníkovou mriežkou inšpirovanou Art decom. Nové slúchadlá sú poklonou minulosti a súčasne nádhernou víziou budúcnosti. Sú dôkazom vášne spoločnosti Meze Audio pre spojovanie klasickej estetiky s moderným dizajnom. Slúchadlá Empyrean II budete chcieť používať celé hodiny. Ponúkajú rovnaký komfort ako tiež celé portfólio Meze, aj tieto slúchadlá sú cielene skonštruované tak, aby minimalizovali hmotnosť a tlak a okamžite sa prispôsobili vašej hlave.

 

 

  Nové náušníky Duo pre zážitok na mieru

 

Slúchadlá Empyrean II sa dodávajú s dvomi sadami náušníkov, z nich každá je navrhnutý pre iný zážitok. Naše doposiaľ najpokročilejšie náušníky v rade Empyrean, celkom nové Duo Earpads prispôsobené pre Empyrean II, sú precízne vyrobené z kombinácie kože a Alcantary a ponúkajú moderný vzhľad a skvelé akustické vlastnosti. Pre klasický audiofilský  zážitok sú určené náušníky Angled Alcantara s dokonalým vykreslením detailov a nuansy  vašich hudobných nahrávok. Šikmý tvar vytvára viacej priestoru vo vnútri  náušníka, čo poskytuje vzdušnejší prejav, pevnejšie basy a lepšiu prezentáciu stredných frekvencií.

 

Porovnať produkty