BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

TRI PRÍCHUTE ČISTÉHO ROCKU


2024/02/20

Od klasických rockových tónov až po hromobitie, sme hrdí na to, že môžeme predstaviť tri výnimočné produkty, ktoré zachytávajú podstatu troch ikonických zosilňovačov.

 

Séria AMPWORX HI-GAIN sú predzosilňovacie pedály vyrobené na oslavu bohatého odkazu gitarového rocku.
Pomocou našej technológie modelovania založenej na komponentoch Ampworx sme starostlivo replikovali nezameniteľný gitarový tón troch zosilňovačov v troch samostatných kompaktných stomp boxoch. Celková myšlienka je jednoduchá: Jeden zosilňovač, jeden pedál. Pripútajte sa a pripravte sa na zvukovú cestu ctiť minulosť a zároveň pripraviť pôdu pre nové horizonty!

 

 

 

 

  Dual Wreck

 

Dual Wreck! Ak si vaše riffy vyžadujú ohurujúcu údernosť a skvelú artikuláciu, už nehľadajte. Zachytili sme nezameniteľný zvuk a vzrušujúci zážitok zosilňovača, ktorý pomohol formovať metalovú, grunge a rockovú hudbu 90. rokov.

 

 

 

  JIMS 800

 

JIMS 800 vzdáva hold klasickému, gitarovému rocku. Takže sa pripravte, keď sa vám do rúk dostane jedinečný tón rockovej gitary! Úspešne sme zapuzdrili zdatnosť slávnej a ikonickej gitarovej hlavy z 80. rokov – všetko do kompaktného pedálu. Dostanete silu nezameniteľného gitarového tónu tej doby priamo k nohám.

 

 

 

 

  V550

 

Pedál predzosilňovača V550 stelesňuje charizmatický zvukový profil pripomínajúci pôvodného boha tapingovej gitary: Eddieho van Halena. V550 má korene v skutočnej modernej klasike zosilňovača z 90. rokov, pričom venuje veľkú pozornosť tomu, aby zachytil podstatu tohto zosilňovača.

 

 

Porovnať produkty