BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

TC ELECTRONIC MOJOMOJO PAUL GILBERT SIGNATURE OVERDRIVE PEDÁL


2021/10/26

TC Electronic a Paul Gilbert dali hlavy dokopy a vymysleli signovanú verziu pedálu MojoMojo overdrive s vysokým ziskom.

Pedál MojoMojo bude čoskoro dostupný v našom obchode.



  


Edícia TC Electronic MojoMojo Paul Gilbert ponúka pedál v novom fialovom odtieni, ktorý nahrádza prepínač Voice starého modelu prepínačom „11“, ktorý prepína medzi bežným režimom overdrive a zosilnením s vysokým ziskom.

TC Electronic skutočne porovnáva tónový profil Paula Gilberta MojoMojo s profilom kuracieho jemného mäsa – „spojenie šťavnatého a chrumkavého tým najchutnejším možným spôsobom!“ Na nastavenie správnej zmesi šťavnatého a chrumkavého máte štyri gombíky pre Drive, Level a pár aktívnych ovládačov pre basy a výšky.

"MojoMojo je základom môjho pedalboardu už roky,“ hovorí Gilbert. „Milujem tóny, ktoré mi dáva! Ale vždy som si prial, aby bol vo fialovej farbe. Teraz je fialový! A ide sa do jedenástky! Ešte lepšie!"

MojoMojo Paul Gilbert Edition môže byť napájaný 9V batériou alebo jednosmerným napájaním a má skutočný bypass. A rovnako ako jeho predchodca – a vlastne aj súčasný rad pedálov TC – je veľmi cenovo dostupný.





Toto je veľký deň pre Gilberta. Jeho nový album Werewolves Of Portland vychádza vo vydavateľstve The Players Club/Mascot Label Group. Pri príležitosti tejto udalosti Gilbert zverejnil video k albumu Hello! North Dakota!, hravý singel o ňom, kde uvažuje o presťahovaní sa zo svojho milovaného Portlandu na miesto, ktoré nie je až tak v správach. Severná Dakota? Nuž, prečo nie.

Nie že by sa úplne s Portlandom rozlúčil. „Začnime vecami, ktoré milujem,“ hovorí. "Stromy. Rieky. Moja miestna opravovňa gitár, pekáreň a obchod s potravinami. Krásne miesta na prechádzky a cykloturistiku. Jazda na čomkoľvek za menej ako 15 minút. Moji priatelia muzikanti a zvukoví inžinieri. Malé podniky a úžasné reštaurácie. Škola môjho syna a učitelia. Pekáreň na koláče! Toto všetko milujem."

„Ale ak to tak zostane,“ dodáva. "Možno sa budem musieť odplížiť. Dúfam, že budem bývať niekde, o čom sa toľko nepíše.“

Porovnať produkty