BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Svetová premiéra! Nový BOSE S1 Pro+ - Oveľa viac ako reproduktor!


2023/06/19

Bose S1 Pro+ je prenosný, sieťový alebo batériový PA systém určený pre malé koncerty, veľké večierky, firemné akcie alebo DJ vystúpenia až pre 50 osôb.

 

 

Okrem zosilnenia a reprodukcie vysoko kvalitného zvuku na všetkých úrovniach hlasitosti ponúka systém S1 Pro+ PA funkcie mixážneho pultu až pre 3 vstupy, vrátane možnosti pripojenia až dvoch mikrofónov alebo hudobných nástrojov. Okrem toho má vstavané prijímače až pre dva bezdrôtové mikrofóny alebo nástroje a rozhrania Bluetooth. Pre ideálne pokrytie celého priestoru pred reproduktorom využíva prvky systému známeho ako "line array", ktorý sa používa v zariadeniach určených pre ozvučenie veľkých koncertov.

 

Koľkokrát ste povedali, že podujatie si zaslúži naozaj kvalitný a dostatočne hlasný zvukový systém, ktorý žiadny bežne predávaný reproduktor nedokáže zabezpečiť? Alebo vám chýbala schopnosť zosilniť svoj hlas pomocou mikrofónu alebo zmiešať zvuk z mikrofónu, hudobného nástroja a pripojeného zdroja hudby? To všetko a oveľa viac ponúka nový PA systém Bose S1 Pro+, zásadne vylepšený nástupca populárneho Bose S1 Pro s novo navrhnutým sofistikovaným mixérom a možnosťou diaľkového ovládania, elegantne navrhnutým bezdrôtovým pripojením mikrofónov a hudobných nástrojov, výstupom do počítača pre živé vysielanie alebo nahrávanie zvuku, možnosťou nabíjania mobilných zariadení a mnohými ďalšími praktickými funkciami.

 

  PA systém - oveľa viac ako bezdrôtový párty reproduktor

 

Pokiaľ ide o funkcie a hlasitosť, Bose S1 Pro + nemožno porovnávať ani s najvýkonnejším prenosným reproduktorom Bluetooth. PA systém je skratka anglického výrazu "public judgment system" a označuje zariadenia určené pre verejný zvuk. Tento názov sa používa pre systémy, ktoré zabezpečujú reprodukciu zvuku na veľkých koncertoch a iných verejných podujatiach. Bose S1 Pro + je kompaktný PA systém, ktorý ponúka všetko, čo potrebujete pre vysokú kvalitu, dostatočne hlasný pre udalosti alebo koncerty až pre 50 ľudí v jednom prenosnom zariadení.

 

 

Bose S1 Pro+ obsahuje celkom 3 vstupy a sofistikovaný mixpult ľahko ovládaný buď priamo na prístroji alebo bezdrôtovo pomocou aplikácie Bose Music. Dva vstupy sú osadené kombinovaným mono konektorom XLR/mono / jack 6,3 mm a je do nich možné zapojiť dynamický mikrofón, gitaru či iný hudobný nástroj alebo vstup linkovej úrovne z iného zariadenia (napríklad z druhé Bose S1 Pro). Tretí vstup možno využiť buď pre pripojení telefónu, počítače alebo iného zdroja hudby buď prostredníctvom tradičného slúchadlového 3,5 mm stereo konektoru alebo bezdrôtovo pomocou Bluetooth.

 

  Zvuk podobný koncertu

 

Zvuk samotného systému Bose S1 Pro + PA vytvára jeden výkonný 6" basový reproduktor s tromi výškovými reproduktormi umiestnenými pod sebou a rôzne otočenými, aby vytvorili systém "líniového poľa". Výsledkom je, že S1 Pro+ pokrýva širokú oblasť plnohodnotným zvukom v uhloch až 120° v horizontále a 40° vo vertikálnej rovine a zvuk optimálne počujú všetci poslucháči pred reproduktorom. Dômyselný dizajn ponúka štyri rôzne možnosti umiestnenia pre rôzne situácie - môže byť umiestnený priamo na stole, naklonený k zemi so zvukom vyžarujúcim diagonálne nahor, na tyč stojana reproduktora alebo aj horizontálne (vhodné napríklad pri použití ako monitor počas živého vystúpenia, zvuk môže byť výstup cez XLR výstup do iného zvukového systému)Môže byť umiestnený rovno na stole, naklonený k zemi so zvukom vyžarujúcim diagonálne nahor, na tyč stojana reproduktora alebo tiež v ľahu (vhodné napríklad pri použití ako monitor počas živého vystúpenia, zvuk môže byť výstup cez XLR výstup do iného zvukového systému). Dostupný systém napájania a reproduktorov umožňuje dosiahnuť veľmi vysoký akustický tlak až 103 dB pri zachovaní úrovne až 85 dB približne 8 metrov od systému PA, čo zodpovedá vyššiemu objemu, ako je objem produkovaný nákladným vozidlom.

 

 

  Mixážny pult s ekvalizérom a reverbom pre každý kanál samostatne a ďalšie

 

Pre použitie pri hudobných vystúpeniach, karaoke alebo DJ párty alebo ozvučení, napríklad firemných akciách, je tu veľmi praktická možnosť vzdialeného mixovania zvuku z jednotlivých vstupov pomocou mobilnej aplikácie určenej pre iOS alebo Android. Pre každý kanál samostatne môžete nastaviť charakter zvuku pomocou dvojpásmového ekvalizéra a plynule nastaviteľného reverbu (laicky ide o dozvuk), alebo rýchlo stlmiť akýkoľvek vstup (stlmiť). Výsledkom je, že Bose S1 Pro + ponúka karaoke podujatiam veľa možností ovládania a nastavenia pre karaoke vystúpenia.

 

 

Okrem toho je mixér vybavený funkciami ToneMatch, ktoré využívajú väčšie PA systémy Bose. Ponúka pokročilé možnosti ekvalizácie, továrensky odporúčané nastavenia pre konkrétne mikrofóny a hudobné nástroje svetových značiek a veľmi praktickú možnosť uložiť všetky nastavenia zvuku pre rôzne prostredia a použité zdroje zvuku priamo do aplikácie. To umožňuje okamžité vyvolanie už overených nastavení jedným kliknutím pri opakovanej reprodukcii na danom mieste.

 

  11 hodín bez elektriny

 

Bose S1 Pro + sa tiež stará o buskerov (pouličných umelcov) a organizátorov vonkajších podujatí. Systém PA je vybavený veľmi výkonnou nabíjateľnou batériou, ktorá mu umožňuje pracovať pri vysokej úrovni hlasitosti až 11 hodín.

 

 

  Elegantne navrhnuté bezdrôtové pripojenie mikrofónu alebo hudobného nástroja

 

Mikrofóny a hudobné nástroje môžu byť pripojené k zosilňovačom buď káblom alebo bezdrôtovo. Zamotané káble sú jedným z najnepríjemnejších prvkov pre hudobníkov počas živého vystúpenia. Okrem káblových konektorov má Bose S1 Pro + dva prijímače na bezdrôtové pripojenie mikrofónov alebo hudobných nástrojov, ako aj sloty na ukladanie vysielačov priamo do zariadenia. Je tiež možné zakúpiť zodpovedajúce vysielače s XLR alebo 6,3 mm jackom. Každý z nich zaisťuje bezdrôtový prenos do PA systému až 4 hodiny na jedno nabitie. Nabíjanie prebieha centrálne priamo v Bose S1 Pro+.

 

  Živé vysielanie, nahrávanie zvuku priamo do počítača a nabíjanie ďalších zariadení

 

Bose S1 Pro + má tiež dva konektory USB. Tie vám umožňujú napájať a nabíjať externé zariadenia, ako je telefón, tablet alebo niektoré efektové zariadenia, ako aj pripojiť systém PA priamo k počítaču. V tomto prípade je možné použiť špeciálny režim a pomocou vstavaného AD prevodníka odoslať výsledný mix prvých dvoch kanálov v digitálnej forme do počítača na živé vysielanie alebo nahrávanie zvuku pomocou špecializovaného softvéru. V tomto režime sa tretí kanál mixéra používa na nastavenie hlasitosti samotného PA systému bez ovplyvnenia hlasitosti mixéra v počítači. Režim priameho prenosu zostáva aktívny, kým ho nevypnete.

 

Porovnať produkty