BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Spoločnosť AlphaTheta Corporation oznamuje svoju novú značku AlphaTheta


2024/01/31

Spoločnosť AlphaTheta Corporation, dizajnér a vývojár produktov pod názvom Pioneer DJ, s potešením oznamuje nové produkty pod značkou AlphaTheta.

 

 

 

Od uvedenia CDJ-500 na trh v roku 1994 si Pioneer DJ vybudoval silné dedičstvo najmodernejších produktov, stal sa vedúcou značkou pre profesionálnych DJov a zároveň poskytol ľuďom spôsob ako začať ich DJ cestu.

 

Teraz, s produktmi uvedenými na trh ako AlphaTheta, sme vytvorili značku, ktorá nás poháňa do budúcnosti a zároveň zachováva kvalitu a inovácie, ktoré od nás očakávate.

 

Názov AlphaTheta priamo odkazuje na frekvencie mozgových vĺn dosiahnuté v optimálnom výkone. Hudba nás často vedie do týchto extrémne silných stavov mysle. Naším cieľom je využiť naše inovatívne technológie pri tvorbe zvuku a hudby, aby sme umožnili a obohatili tieto vrcholné momenty.
Ústredným bodom nášho poslania sú naše vzťahy spolupráce s celosvetovou sieťou DJov, umelcov a tvorcov, ktorí pomáhali formovať naše produkty. Sme zaviazaní tejto komunite a tešíme sa na prehĺbenie našich vzťahov so všetkými našimi priemyselnými partnermi.

 

AlphaTheta zahŕňa rozmanitosť a inklúziu a oslavuje hravosť DJingu a produkcie hudby. Tešíme sa na rast spolu s vami, komunitou, ktorú spája vášeň pre hudbu a jej kultúru.


To všetko spoločne pomáha formovať naše hlavné zásady pri napredovaní.


One Through Music

 

Porovnať produkty