BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Profesionálny 800wattový výkonový zosilňovač – Behringer A800


2023/11/23

Zosilňovač Behringer A800 je ideálnou voľbou pre domáce aj profesionálne nahrávacie štúdiá, postprodukčné pracoviská alebo pre každého, kto hľadá výkon a kvalitu.

 

 

A800 je schopný dodať výkon 2 x 400 W (4 Ohmy) a 800 W (8 ohmov) v režime bridge-mono a vykazuje veľký headroom pri čistej reprodukcii. Pokročilá technológia pasívneho chladenia A800 zaisťuje stabilnú prevádzku bez hluku. 

 

Presný merač úrovne so vstupnou indikáciou špičiek a ochranou preťaženia slúži k presnému sledovaniu výkonu. Vstupné konektory sú symetrické - konektor XLR a 1/4″ TRS a nesymetrické vstupy RCA. Okrem toho máte pri reproduktorových výstupov na výber medzi profesionálnymi konektormi Speakon alebo svorkami.

 

Vďaka použitej technológii zosilňovačov triedy D poskytuje A800 veľký výstupný výkon v ľahko použiteľnom a ľahkom balení.

 

Nová technológia SmartSense poskytuje výrazne lepšiu frekvenčnú charakteristiku v celom rozsahu s výraznejšími a dynamickými basmi a čistejším zosilnením vysokých frekvencií. Výstup už nie je závislý na aktuálnej ohmickej záťaži, ale je rovný vďaka kompenzácii impedancie. 

Porovnať produkty