BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

The New Horizon: Predstavujeme DJM-A9, profesionálny DJ mixpult novej generácie.


2023/03/07

  • Pôsobivá kvalita zvuku, ktorá prekonáva DJM-900NXS2
  • Vylepšená funkčnosť a lepší výkon
  • Rozšírená konektivita s úplne novými možnosťami vstupu

 

 

Spoločnosť AlphaTheta Corporation oznámila vydanie novej generácie profesionálneho DJ mixážneho pultu Pioneer DJ, DJM-A9. 4-kanálový mixpult zvyšuje latku štandardných klubových mixpultov a pýši sa obrovskými vylepšeniami oproti svojmu predchodcovi, DJM-900NXS2, s úžasne čistou kvalitou zvuku, vylepšenou ovládateľnosťou a konektivitou a množstvom nových funkcií, ktoré posunú váš výkon na novú úroveň.

 

 

Pri hraní na DJM-A9 budete znieť lepšie ako kedykoľvek predtým. 32-bitový vysokokvalitný A/D prevodník ESS Technology je zabudovaný do kanálovej vstupnej sekcie a identické D/A prevodníky sa nachádzajú v hlavnej a riadiacej výstupnej sekcii, aby produkovali krištáľovo čistý, prirodzene znejúci zvuk na tanečnom parkete. Doladením a vylepšenou konštrukciou starostlivo vybraných nových komponentov sa zlepšil aj zvuk mikrofónového vstupu a výstupu pre slúchadlá.

 

 

DJM-A9 tiež dostal výrazné vylepšenia pri ovládaní. Rôzne prvky boli upravené tak, aby bol DJ mixážny pult intuitívnejší a pohodlnejší, vrátane zväčšeného rozostupu okolo gombíkov EQ. Kanálové fadery a MAGVEL FADER crossfader sú plynulejšie ako na DJM-900NXS2, takže môžete mixovať a scratchovať plynulejšie. A Sound Color FX obsahuje ako prvú funkciu Center Lock na svete, ktorú po zapnutí nebudete náhodne prepínať medzi parametrami hi/low, bez ohľadu na to, ako rýchlo otočíte gombíkom.

Porovnať produkty