BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer DJ ohlásil sériu reproduktorov XPRS2.


2023/03/06

Séria predstavuje dva nové aktívne reproduktory a 2 subwoofery s vysoko výkonnými komponentmi a špeciálnymi nastaveniami DSP pre jedinečný zážitok.

 

AlphaTheta Corporation, demonštrujúc svoj záväzok voči umelcom, inžinierom a integrátorom na celom svete, oznámila uvedenie nového radu reproduktorov XPRS2 od svojej značky Pioneer DJ.

 

Séria XPRS2 kombinuje všestrannosť a mobilitu pôvodnej série XPRS s väčším zvukovým výkonom a zrozumiteľnosťou, čím poskytuje vynikajúci zvukový systém pre mobilných DJov, producentov, hudobníkov alebo dokonca pevné inštalácie.

 

„XPRS2 zdedil bohaté dedičstvo a skúsenosti technológie Pioneer DJ, ktorej dôverujú umelci a miesta, pričom integruje nové, inovatívne audio technológie na podporu meniacich sa potrieb odvetvia,“ povedal John Powell, prezident AlphaTheta Music Americas.

 

XPRS2 uprednostňuje plný dynamický rozsah a čistotu, aby poslucháčom poskytol plný, detailný zvuk, ideálny pre mobilných PA a DJov. Už sa nevieme dočkať, kedy dostaneme reproduktory do rúk hudobníkov, DJ-ov a zvukových inžinierov.

 

Produkty:


XPRS102
XPRS122
XPRS1152S
XPRS1182S

Porovnať produkty