BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Nájdi si svoju frekvenciu – nová séria DJ monitorov VM


2021/05/10

Pioneer Dj prichádza s novými aktívnymi monitorovacími reproduktormi série VM. Čistý a presný zvuk na všetkých frekvenciách s rýchlou odozvou pre DJing a hudbu. Aktívne reproduktory monitora VM-50, VM-70 a VM-80 produkujú čistý zvuk s rýchlo útočiacimi a údernými basmi. A vďaka flexibilnému nastaveniu DSP je možné reproduktory vyladiť tak, aby vyhovovali charakteristikám miestnosti, čo ich robí dokonalými na znovuvytvorenie klubového zvuku pri DJingu alebo na poskytovanie plochej frekvenčnej odozvy pri výrobe hudby v domácnosti alebo profesionálnom štúdiovom prostredí.





Interpretácia z domova stále naberá na popularite, keď DJi vysielajú priamy prenos priateľom a fanúšikom prostredníctvom online platforiem a sociálnych médií. Na znovuobnovenie pocitu z hrania v klube potrebujú DJi veľmi kvalitné monitorovacie reproduktory, a pretože každá miestnosť odráža zvukové vlny inak, je obrovskou výhodou, ak dokážu zvuk vyladiť tak, aby vyhovoval tvaru a vlastnostiam priestoru. Dôležitá je tiež skvelá estetika, ktorá pomáha domácemu DJ zariadeniu vyzerať ako stánok v klube.

Úplne nový dizajn monitorov série VM obsahuje vysoko kvalitné komponenty a inovatívne funkcie zaisťujúce čistý zvuk. Vďaka plochým hlasom, zosilňovačom triedy D a kužeľom z aramidových vlákien presne reprodukujú zvuky z ich pôvodných zdrojov, vrátane hlbokých nízkych frekvencií vďaka Vortex Bass Accelerator. Svieži dizajn prednej hliníkovej clony o hrúbke 4 mm nielenže vyzerá úhľadne, ale tiež pomáha eliminovať nežiaduce vibrácie. A vďaka ovládaniu DSP môžete reproduktory jednoducho naladiť na miestnosť, v ktorej ich používate. Či už pracujete v kompaktnom priestore doma alebo vo väčšom profesionálnom štúdiu, môžete si vybrať zo 16 nastavení EQ a nájsť tak dokonalé riešenie zvuku pre miestnosť.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI


Čistý zvuk s nízkym skreslením a rýchlo útočiacimi basmi: Znova vytvorte zvuk v klubovom štýle

Vysoko kvalitné komponenty



Každý model zo série reproduktorov VM obsahuje zosilňovač triedy D so vzorkovaním DSP 96 kHz, ktorý umožňuje širokopásmovú reprodukciu zvuku. Jeho vysoko efektívny výkon má za následok nízke skreslenie a prináša zvuku vyššiu energiu. 4 mm hrubá tuhá hliníková predná priečka tiež potláča rezonanciu a znižuje vibrácie, čo pomáha reproduktoru dodávať zvuk autentický pre pôvodný zdroj.

Kužele basového reproduktora z aramidového vlákna a Vortex Bass Accelerator



Od minimálnej po maximálnu hlasitosť poskytujú basové reproduktory z aramidového vlákna vynikajúci úder, ktorý pocítite v basoch a nízkych a stredných frekvenciách. Tieto novo vyvinuté kužele sú o 30 percent ľahšie ako bežné kužele s aramidom vyložené papierom, vďaka čomu sú silnejšie a pomáhajú im pumpovať hlboké frekvencie. Vortex Bass Accelerator tiež zaisťuje, že zvuk nízkeho pásma je pevný a neobsahuje nežiaduce vibrácie, pretože rebrá v port bass reflex umožňujú voľnému prúdeniu vzduchu z reproduktora a poskytujú čistý zvuk - či už počúvate vokály alebo inštrumentálne nástroje.

Trvalý smerový zvukovod



Stredné a vysokofrekvenčné zvuky sú dodávané s energiou z reproduktorov série VM vďaka konštantnému smerovaciemu zvukovodu, ktorý tiež vytvára široký a jednotný priestor na počúvanie. Tvar zvukovodu a hrana basového reproduktora sú špeciálne navrhnuté tak, aby plochá frekvencia prehrávania ľahko prechádzala k výškovému reproduktoru, čo vedie k prirodzenému zvuku.


 


Ľahko upravte zvuk tak, aby vyhovoval vašej miestnosti

Ovládanie DSP



Reproduktory série VM sú ploché, aby zaručili, že budete počuť prirodzený zvuk hudby. Každá miestnosť ale reaguje na zvukové vlny inak. Každý reproduktor VM obsahuje nastavenia DSP, ktoré vám pomôžu doladiť výstup a nájsť zvuk, ktorý je ideálny pre miestnosť, v ktorej pracujete. 

Ak sa dostanete dozadu k reproduktorom, nájdete 2 gombíky: Nízky EQ a Vysoký EQ. Bez toho, aby ste sa museli pozerať na zadný panel, môžete kliknúť na gombíky do 4 rôznych pozícií, čo vám dáva 16 možných nastavení EQ, ktoré sa dajú ľahko zapojiť. Vyberte si ten, ktorý najlepšie znie pre DJing alebo produkciu hudby vo vašej domácnosti alebo štúdiu, v závislosti od tvaru, veľkosti a konštrukcie miestnosti. Napríklad, ak sú vaše reproduktory umiestnené blízko steny alebo ak pracujete v noci, možno budete chcieť minimalizovať basové vibrácie prepnutím režimu Nízky ekvalizér do režimu Izba 1. Alebo ak zistíte, že nedosahujete dostatočné výšky, môžete zvýšiť najvyššie frekvencie prepnutím režimu High EQ na režim Room 2.


 


Vylepšite vzhľad a zvuk vášho nastavenia

Svieži, profesionálny dizajn



Úplne nový dizajn šesťhrannej hliníkovej prednej clony prináša nový vzhľad, ako aj vylepšenú kvalitu zvuku a odolnosť. Znižuje nežiaduce vibrácie pre menšie skreslenie, zatiaľ čo ochranný kryt výškového reproduktora znižuje riziko poškodenia vysokofrekvenčnej membrány, ak do tejto oblasti náhodou narazíte. A kartáčovaná textúra ošetrená hliníkom dodáva reproduktorom profesionálne prevedenie, takže popri zariadeniach Pioneer Dj vyzerajú ako doma.


TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA



VM-50 / VM-50-W

Basový reproduktor:

5.25" (133 mm) membrána ARAMID

Šírka:

198 mm

Výška:

300 mm

Hĺbka:

256 mm

Váha:

5.5 kg

Rozsah frekvencie:

40 Hz - 36 kHz

Maximálny akustický tlak:

107 dB

Výstupný výkon zosilňovača:

Trieda D s 96 kHz DSP
LF: 30 W / 4 Ω
HF: 30 W / 4 Ω

VM-70

Basový reproduktor:

6.5" (165 mm) membrána ARAMID

Šírka:

229 mm

Výška:

341 mm

Hĺbka:

312 mm

Váha:

7.7 kg

Rozsah frekvencie:

37 Hz - 36 kHz

Maximálny akustický tlak:

112 dB

Výstupný výkon zosilňovača:

Trieda D s 96 kHz DSP
LF: 70 W / 4 Ω
HF: 30 W / 4 Ω

VM-80

Basový reproduktor:

8" (203 mm) membrána ARAMID

Šírka:

267 mm

Výška:

400 mm

Hĺbka:

325 mm

Váha:

9.7 kg

Rozsah frekvencie:

34 Hz - 36 kHz

Maximálny akustický tlak:

115 dB

Výstupný výkon zosilňovača:

Trieda D s 96 kHz DSP
LF: 90 W / 4 Ω
HF: 30 W / 4 Ω

Porovnať produkty