BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer DJ OPUS QUAD - All-in-one DJ systém


2023/04/06

Pioneer DJ OPUS-QUAD predstavuje úplne nový prístup k DJ vybaveniu, ktorý harmonizuje dizajn, ovládanie a hrateľnosť.

 

 

 

 

Nový profesionálny all-in-one DJ systém vám dáva kontrolu nad hudbou ako dirigent pri orchestri. Vytvára harmóniu medzi krásnym dizajnom a hudobnou hrateľnosťou a zahŕňa nové a vyvinuté funkcie, ako je samostatné prehrávanie zo 4 deckov. To všetko dohromady poskytuje veľkolepý DJský zážitok, ktorý môžete využiť a inšpirovať svoje publikum v akomkoľvek priestore alebo mieste. Navyše je veľmi ľahko prenositeľný. OPUS-QUAD je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám stále rozmanitejšej DJskej scény, produkuje vysoko kvalitný zvuk a to aj v dlhodobom zaťažení. Konfigurácia jednotky eliminuje straty prenosu. Je vybavený vysoko kvalitným 32-bitovým D/A prevodníkom od ESS Technology.

 

 

 

Nájdite svoje stopy rýchlejšie a presnejšie než kedykoľvek predtým s novo navrhnutým užívateľským rozhraním s elektrostatickým dotykovým modulom. Bez ohľadu na to, aká veľká je vaša hudobná knižnica, môžete použiť 10,1-palcový dotykový displej na rýchle vyhľadávanie skladieb pomocou klávesnice, alebo použiť Playlist Bank pre rýchlu navigáciu medzi zoznamami skladieb. Pomocou náhľadu môžete dokonca prezerať skladby počas prehliadania. Nový Smart Rotary Selector ponúka zážitok podobný joysticku s ovládaním doľava/doprava, hore/dole, otáčanie a stláčanie. A ďalšie ovládacie prvky pre prechádzanie sú úhľadne usporiadané okolo voliča, takže môžete prechádzať svoju hudobnú zbierku a prezerať a načítať skladby bez toho, aby ste museli pohnúť rukou.

 

 

 

 

Prevezmite kontrolu nad hudbou s úhľadným rozložením decku, ktoré zahŕňa displej a 8 tlačidiel Hot Cue nad každým kolieskom v plnej veľkosti. S týmto usporiadaním nemusíte prepínať pohľad pri manipulácii so stopami alebo kontrole vecí. Informácie o stope, parametre a stav každej funkcie mixu máte tak maximálne pod kotrolou. S novou funkciou Smart Cue* môžete automaticky prepísať aktuálnu pozíciu. Vďaka tomu je používanie Hot Cues jedným dotykom oveľa rýchlejšie a intuitívnejšie než kedykoľvek predtým.

 

 

 

 

  Hlavné prednosti:


• 4 kanálová samostatná mixážna konzola
• 10" multi-dotykový displej
• Wi-Fi konektivita
• Jog ovládanie v štandardnej DJ veľkosti
• Nová BEAT FX špecifikácia
• Dedikovaný displej
• 8 Cue skratiek
• 2 vstupy pre mikrofón
• Zónový výstup
• Kompatibilita so Serato DJ a RekordBox softvérom

 

Porovnať produkty