BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Nastavte scénu: Nové modely pridané do série DM monitorových systémov pre stolné počítače


2022/06/03

Ľahko použiteľný 5-palcový stolný monitorovací systém
Vysokokvalitný výkonný zvuk, ktorý je ideálny pre DJing a robenie hudby doma.



Spoločnosť AlphaTheta Corporation oznámila nové modely v sérii stolných monitorových systémov DM od svojej značky Pioneer DJ. Jednotky DM-50D-BT pridávajú funkciu Bluetooth k obľúbeným reproduktorom DM-50D ktoré boli uvedené na trh koncom roka 2021, zatiaľ čo nové 4-palcové DM-40D-BT a DM-40D sa dodávajú s alebo bez Bluetooth a ponúkajú upgrade na kompaktné modely DM-40, ktoré DJom a producentom dobre slúžia už niekoľko rokov. Všetky modely sú dostupné v čiernej alebo bielej farbe a predávajú sa v pároch.



Bez ohľadu na to, aký monitorový systém radu DM si vyberiete, zistíte, že reproduktory produkujú silný a vysokokvalitný zvuk. Ľahko sa nastavujú, ladia a používajú, vďaka čomu sú ideálne na rôzne účely. Či už chcete hrať DJ sety alebo si doma vytvoriť vlastnú hudbu, alebo medzi nimi pravidelne prepínať, tieto reproduktory ponúkajú dokonalý zvuk.

Chcete urobiť nejaké skladby, ktoré by ste mohli pridať do vášho ďalšieho DJ setu? Jednoduchým pohybom prepínača na reproduktore prepnete z DJ režimu do produkčného režimu a nastavenia DSP sa automaticky upravia tak, aby vytvorili najlepší zvuk pre každú aplikáciu.

Svoje DJ nastavenie alebo domáce štúdio môžete jednoducho pripojiť k vstupným konektorom RCA a mini jack na reproduktoroch série DM. DM-50D-BT a DM-50D majú tiež TRS vstup a modely Bluetooth® umožňujú bezdrôtové pripojenie mobilných zariadení na prehrávanie hudby vysokej kvality bez káblov. Ešte lepšie je, že gombík na ovládanie hlasitosti a vstup pre slúchadlá sú na prednom paneli pre rýchle pripojenie a ovládanie úrovne. A s výberom čierneho alebo bieleho modelu si môžete vybrať farbu, ktorá sa najlepšie hodí do prostredia vášho domova.



Kľúčové vlastnosti



1. POKROČILÝ DIZAJN PRE KVALITNEJŠÍ ZVUK


Každý reproduktor série DM produkuje čistý, vyvážený basový zvuk vďaka novému zosilňovaču triedy D s 96 kHz vzorkovaním DSP. Ďalší pokrok od modelu DM-40 prichádza v aktualizovanom dizajne konvexných difúzorov DECO, ktoré pomáhajú poskytovať krištáľovo čisté vysoké frekvencie v každom smere, takže si môžete vychutnať široký sweet spot a 3D stereo zvuk, nech ste kdekoľvek v miestnosti. Keď potrebujete zvýšiť hlasitosť, nový 5-palcový basový reproduktor vytvorí extra výkon a je dokonale zladený s výškovým reproduktorom, takže budete zreteľne počuť všetky zvukové frekvencie. Drážky na kanáloch znižujú trenie vzduchu, takže basy sú pevné a výrazné, aj keď reproduktory umiestnite k stene. Navyše, zakrivené predné okraje poskytujú maximálnu tuhosť a minimálnu rezonanciu pre čistý zvuk pri akejkoľvek úrovni hlasitosti.



2. 2-PÁSMOVÝ REŽIM ZVUKU OPTIMALIZOVANÝ PRE DJING A PRODUKCIU HUDBY


Nie je potrebné sa rozhodovať, či chcete sadu monitorov, ktoré sú najlepšie pre DJing alebo tvorbu hudby, pretože reproduktory DM-50D sú ideálne pre oboje. Stačí prepnúť prepínač, aby ste si vybrali režim DJ alebo režim Production a nastavenia DSP budú optimalizované pre danú úlohu, takže sa budete môcť sústrediť na svoj mix.



3. JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE S RÔZNYMI DJ ALEBO VÝROBNÝMI ZARIADENIAMI


S RCA, mini jackom a novo pridanými TRS vstupnými terminálmi môžete pripojiť rôzne druhy zariadení, ako sú DJ ovládače a mixpulty, alebo laptop alebo zvuková karta, ktorú používate na produkciu vlastnej hudby. Pripojenie a odpojenie slúchadiel je jednoduché pomocou zásuvky na prednom paneli DM-50D. Na úpravu hlasitosti nie je potrebné siahať okolo zadnej časti reproduktorov, pretože ovládač úrovne je tiež priamo pred vami.



4. PRIPOJENIE BLUETOOTH®


Technológia Bluetooth®, ktorá je súčasťou modelov DM-50D-BT a DM-40D-BT, vám umožňuje jednoducho spárovať váš smartfón, mobilné zariadenie alebo PC / Mac a bezdrôtovo prehrávať skladby vo vysokej kvalite.



5. CHYTRÝ DIZAJN, DOSTUPNÝ V 2 FARBE


Dodajte svojmu zariadeniu elegantný a profesionálny vzhľad výberom z 2 rôznych farieb. Povrchová úprava čierneho DM-50D dokonale ladí s klasickým DJským vybavením, zatiaľ čo biely DM-50D-W môže lepšie doplniť interiérový dizajn vášho domova.





Špecifikácie



Informácie o špecifikáciách každého produktu série DM nájdete na nasledujúcich odkazoch.

Porovnať produkty