BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer DJ DJM-V10


2020/02/13

Vytvorte jedinečný zvuk s DJM-V10. DJM-V10 je nová rada mixpultov, ktoré umožňujú najkreatívnejším DJom vytvárať originálne zvukové scény. Táto 6-kanálová jednotka produkuje teplý zvuk s energiou a prítomnosťou a je nabitá jedinečnými funkciami. Prevezmite úplnú kontrolu nad svojím mixom a užívajte si slobodu vytvárať niečo, čo dav nikdy predtým nepočul.

Pripojte CD, gramofóny a ďalšie zvukové zdroje na úrovni linky k šiestim kanálom DJM-V10 a pomocou špeciálne vyvinutého 4-pásmového ekvalizéra dotvárajte zvuk. K dispozícii je tiež celkom nový filter ovládaný vyhradeným gombíkom na každom kanáli. Vyberte stopu, bohatú textúru hornej alebo dolnej priepuste a potom otáčajte gombíkom zľava doprava. Vďaka rozšírenej sekcii odosielania / návratu na DJM-V10 sú k dispozícii neobmedzené kreatívne možnosti. Môžete smerovať zvuk k jednému zo štyroch vstavaných FX a až k dvom externým zariadeniam. Zostavte si vlastné nastavenie pripojením FX jednotiek, gitarových pedálov a ďalších, aby ste ešte viac prispôsobili svoj výkon. Nasmerujte zvuk späť na pôvodný kanál, alebo zamiešajte ho priamo do hlavného výstupu. Môžete sa tiež rozhodnúť vrátiť ho na samostatný kanál a vylepšiť ho pomocou filtra. A dokonca môžete vo svojich predstaveniach používať vybrané aplikácie pre inteligentné telefóny pripojením zariadenia cez MULTI I / O. Každý aspekt DJM-V10 bol starostlivo navrhnutý tak, aby produkoval najlepší možný zvuk a poskytol vám nástroje pre tvarovanie zvuku. Pre vrstvenie prvkov a FX pomocou šiestich kanálov použite 3-pásmový hlavný izolátor na hlavnom výstupe, čím dosiahnete výraznú zmenu alebo jemné doladenie kontúr celého mixu. A ak chcete hrať surové, klasické nahrávky s modernými, použite kompresor - prvý svojho druhu, ktorý sme kedy mali na mixážnym pulte - a mixujte dohromady stopy, ktoré ste sa predtým nikdy neodvážili. Jednoducho otočte gombík a zvýši sa hlasitosť zvuku z vybraného kanála, čo povedie k prirodzenejšej kombinácii. Ako okoreniť stopu? Dodajte harmóniu a hĺbku s Beat FX vrátane úplne nového Shimmer-u.

pripojeny mix

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI DJM-V10

1.Elitná kvalita zvuku
Zažite teplo prirodzeného zvuku mixpultu a počúvajte každý detail hudby. V rámci DSP sme prijali štúdiové spracovanie v kvalite 96 kHz / 64-bitov a 32-bitové vysoko kvalitné A / D a D / A prevodníky. To všetko, plus obvod low-jitter, ktorý pomáha produkovať plný low-end, ktorý je doplnený žiarivými stredmi a presnými výškami.

2.Šesť kanálov
 Vyberte si ideálne nastavenie a zapojte všetko od CDJ, gramofónov po samplery, syntetizátory a bicie nástroje. Pre jednoduchšie nastavenie sa svorky analógového vstupu spoja s každým kanálom na hornom paneli, takže vždy budete vedieť, kam pripojiť káble.

3. 4-pásmový ekvalizér
S novo vyvinutým 4-pásmovým ekvalizérom vytvorte zvuk presne podľa vašich predstáv. Frekvencia, krivky, zvýšenie a zníženie množstva v každom pásme boli navrhnuté špeciálne tak, aby vám poskytli úplnú flexibilitu.

4. Nový filter s vyhradeným gombíkom na každom kanáli
Pomocou novo vyvinutého filtra s kontrolou rezonancie drasticky zmeňte zvuk stopy, alebo vykonajte drobné úpravy. Zapnite horný alebo dolný priechod stlačením niektorého z tlačidiel a potom otočte gombíkom od úplne doľava (žiadny filter nie je použitý) do najvzdialenejšej polohy vpravo (maximálny použitý filter). Vzhľadom k tomu, že horné a dolné priepuste sú oddelené, je celý rad otočného gombíka venovaný vybranej možnosti, čo vám dáva dvojnásobné rozlíšenie, než aké chcete hrať, v porovnaní s filtrom na DJM-900NXS2. To znamená, že môžete vykonať oveľa jemnejšie úpravy efektu.

back v10

5. Odoslanie / vrátenie sekcie
Posielajte zvuk na jeden zo štyroch vstavaných FX a až na dva kusy externého zariadenia a vytvárajte jedinečné zvuky a dokonca živé remixy. K terminálom TRS pre odosielanie / spätné pripojenie jackov, ako sú gitarové pedále, jednotky FX a ďalšie, môžete pripojiť rôzne jednotky. Vstavané FX pre odosielanie a spätné volania sú Short Delay, Long Delay, Dub Echo a Reverb. S gombíkmi parametrov na dosah ruky môžete FX vyladiť nasledujúcim spôsobom:

  • Veľkosť / spätná väzba: zmení veľkosť miestnosti pri použití reverbu a množstvo spätnej väzby pri použití meškania a ozvien
  • Čas: upravuje čas rozpadu reverbu a čas oneskorenia pre meškanie a ozveny
  • Tón: mení odtieň zvukového efektu, takže je hlboký a ťažký alebo ľahký a svieži
  • Master Mix Level: pôsobí ako celková hlasitosť zvukov pri zapnutí Master Mix

 

Či už používate externé zariadenie alebo vstavaný FX, rozhodnete sa, kam chcete zvuk vrátiť. Nasmerujte ho na prázdny kanál a pomocou EQ a filtra vykonajte ďalšie zmeny vo vytváranom zvuku. Môžete ho dokonca vložiť priamo do svojho mixu tak, že zapnete Master Mix a nasmerujete ho na hlavný výstup.

6.  3-band master isolator
Ľahko ovládajte tón celého mixu pomocou 3-pásmového hlavného izolátora, ktorý obsahuje nové krivky zosilnenia / rezu a úpravy medzných kmitočtov a ďalších parametrov.

7.Ovládanie kompresora na každom kanáli
Ak chcete hrať staré alebo nemastrované skladby, ale máte strach, že ich ohromí hlasitosť hudby vytvorená pomocou moderných produkčných techník, DJM-V10 má riešenie. Otočte gombíkom kompresora na príslušnom kanáli a zmiešavač bude zvuk "zvyšovať" v reálnom čase. Čím tichšia je stopa, tým väčší je tlak, zvyšuje sa zvuk "slabších" stôp a má minimálny vplyv na zvládnutú hudbu.

8.Výstup duálnych slúchadiel a Booth EQ
Pripojte slúchadlá súčasne s iným DJom a vychutnajte si nezávislé monitorovanie. Každý výstup na slúchadlá má svoj vlastný ovládací prvok Cue / Master Mix a gombík pre nastavenie úrovne, takže si môžete vybrať, čo chcete počuť, keď sa chystáte prevziať hranie alebo počas set-to-back setov. A s booth EQ môžete vyladiť zvuk z reproduktorov monitora, aby ste predišli únave sluchu pri dlhých setoch.

DJM-V10 bude k dispozícii vo februári 2020 za MOC 3.300 EUR s DPH


Porovnať produkty