BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer DJ DDJ-FLX4: Jednoduchá cesta ako sa stať DJ


2023/04/21

DJ kontrolér DDJ-FLX4 s podporou vyspelého softvéru ponúka všetko, čo potrebuje začiatočník, aby prenikol do sveta, ktorý vyvoláva pomocou hudby silné emócie. Je ideálny pre začiatočníkov, ktorí chcú preniknúť do DJingu vrátane osvojenia pokročilých funkcií využívaných profesionálmi. Ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie, scratching, streaming nekonečných hudobných online knižníc i úplne nové funkcie mixu a efektov. Stačí pripojiť audio systém reproduktorov, mikrofón a počítač a začať púšťať hudbu či streamovať na internet.

 

 

Cenovo dostupný dvojkanálový DJ kontroler Pioneer DJ DDJ-FLX4, ktorý uvedie veľmi ľahko úplných začiatočníkov do sveta DJingu, oživí každú párty a vďaka podpore mnohých aplikácií a funkcií využívaných v profesionálnej praxi im na dlhú dobu poskytne všetko, čo potrebujú. Zároveň pomáha získavať správne návyky pre budúcu vysoko profesionálnu prácu. Prístroj podporuje prepojenie s PC, počítačom Mac, iPhonom, iPadom alebo smartfónom či tabletom so systémom Android.

 

Kľúčové vlastnosti a základné usporiadanie ovládacích prvkov zdedil Pioneer DJ DDJ-FLX4 po profesionálnom prístroji DDJ-400, ktorý definuje v tomto segmente štandardy. Dizajn aj funkcie simulujú použitie klasických PLX gramofónov usporiadaných v konfigurácii battle. Tiež Performance Pads a páčky Lever FX sú umiestnené v sekcii mixpultu - presne tam, kde sa nachádzajú na profesionálnych mixážnych pultoch. Využitie pokročilých techník mixu a scratchingu uľahčujú veľké jog kolieska a osvedčené usporiadanie ovládacích prvkov.

 

Kontroler umožňuje pristupovať a prehrávať hudbu z takmer nekonečných hudobných knižníc populárnych streamingových služieb TIDAL, Beatport Streaming, Beatsource Streaming a SoundCloud Go+ (u niektorých môže byť vyžadované predplatné) a podporuje aj vlastné sample. Prácu uľahčuje bezplatná verzia Serato DJ Lite aj podpora ďalšieho DJ softvéru na mixovanie hudby, vrátane bezplatnej možnosti využitia režimu Performance v programe rekordbox pre Mac/Windows. Po uvedení novej aktualizácie naposledy menovaného softvéru bude možné používať DDJ-FLX4 so smartfónmi či tabletmi s operačnými systémami iPhone aj Android. Softvér rekordbox ponúka aj celý rad výukových programov, ktoré vykonajú začiatočníkov základy.

 

 

  Dve úplne nové funkcie pre profesionálny mix

 

Pioneer DJ DDJ-FLX4 ponúka dve nové funkcie, ktoré uľahčujú vytváranie profesionálnych zvukových mixov: Smart Fader umožňuje plynule prechádzať z jednej stopy na druhú jednoduchým pohybom faderov kanála alebo crossfaderu s tým, že automaticky upravuje hlasitosť, basy a rýchlosť prehrávania hudby (BPM). Pomocou druhej novej funkcie, Smart CFX, je možné dodať ďalší dramatický prvok a na prehrávanú hudbu aplikovať otočením jediného ovládacieho prvku celú kombináciu efektov.

 

Kliknutím na príslušný Performance Pad je možné spustiť Hot Cues, Pad FX, Beat Jump, vybrať požadovanú predvoľbu Scratch Crossfader Cuts a skrečovať ako profesionál alebo spúšťať a zastavovať vybrané sample nahrané vopred do Scratch Banky pomocou Serato DJ Lite.

 

  Živé vystúpenie aj online streaming

 

Pri púšťaní či online zdieľaní s priateľmi či fanúšikmi môže DJ využiť aj mikrofónny vstup a priamo v kontroleri mixovať do prehrávanej hudby svoj hlas bez nutnosti použitia externého mixpultu alebo zvukovej karty. Zvuková karta je totiž integrovaná a umožňuje zapojiť do DDJ-FLX4 jediným káblom aktívne reproduktory alebo zosilňovač, prípadne pustiť výslednú hudbu cez USB port do počítača.

 

 

„DJing je jedinečná umelecká forma, ktorá vyvoláva pomocou hudby v poslucháčoch veľmi silné emócie. Vyspelé technológie aj naše dlhoročné skúsenosti prispievajú k tomu, že naše produkty uľahčujú začiatočníkom preniknúť do sveta DJingu veľmi ľahko. Veríme, že DDJ-FLX4 pomôže urobiť mnohým nadšencom prvé kroky na to, aby sa naučili umeniu mixu a nastúpili svoju DJskú cestu.“, povedal pri uvedení DDJ-FLX4 Yoshinori Kataoka, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti AlphaTheta Corporation.

Porovnať produkty