BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Nové zosilňovače BOSE PowerShare X - flexibilita, vysoký výkon a technológie pre zvuk 21. storočia!


2023/12/12

Nová rada inteligentných zosilňovačov, ktoré Vám pomôžu optimalizovať inštalácie ozvučenia a konferenčných systémov BOSE Professional.

 

 

Produktová rada zosilňovačov PowerShare X pozostáva z troch modelov PSX1204D (1200W), PSX2404D (2400W) a PSX4804D (4800W). Vďaka integrovanému DSP procesoru, bezproblémovej integrácii so softvérom ControlSpace Designer a osvedčenej technológii od spoločnosti Powersoft sú zosilňovače PowerShareX ideálnym riešením pre reproduktorové systémy BOSE Professional. Všetky zosilňovače sú štvorkanálové, ponúkajú inovatívnu flexibilitu distribúcie výkonu, sieťovú konektivitu Dante a oveľa viac – to všetko v rozmerovo úspornom dizajne 1RU.

 

 

  Inteligentná a flexibilná distribúcia výkonu

Väčšina viackanálových výkonových zosilňovačov môže zdieľať výkon iba premostením, čo znižuje počet použiteľných výstupov. To znamená, že máte menej dostupných kanálov, ste nútený použiť viac zosilňovačov, potrebujete viac priestoru v racku a viac kabeláže.


Všetky tieto nároky je možné minimalizovať práve použitím zosilňovačov BOSE PowerShare X. Technológia zdieľania výkonu umožňuje využiť čo najviac výstupného výkonu bez premostenia a vyhnúť sa kompromisným riešeniam, ktoré môžu finálnu inštaláciu predražiť.


PowerShareX poskytuje centrálny zásobník výkonu, ktorý je možné prideliť asymetricky naprieč všetkými výstupmi. Táto brilantná technológia distribúcie výstupného výkonu dynamicky prerozdeľuje výkon podľa požiadaviek na zaťaženie jednotlivých kanálov, čo vám umožňuje využiť kapacitu výkonu zosilňovača v maximálnej možnej miere.

 

 

 

  Certifikované presety pre reproduktory BOSE Professional

 

Pre dosiahnutie najvyššej kvality reprodukovaného zvuku sú k dispozícii továrenské certifikované presety. Podľa účelu použitia reproduktorov BOSE Professional si v softvéri ControlSpace Designer zvolíte najvhodnejší preset, ktorý následne prispôsobí frekvenčnú charakteristiku reproduktoru tak, aby bol maximálne využitý potenciál reproduktoru pre potreby danej inštalácie.

 

 

  Plná integrácia so systémom ControlSpace

 

Konfigurácia je rýchla, prehľadná a jednoduchá vďaka plnej integrácii do softvéru BOSE Professional ControlSpace Designer. Ten umožňuje vytvorenie návrhu zapojenia, konfiguráciu komponentov, ovládanie a monitorovanie celého systému ozvučenia v jednom používateľskom rozhraní.

 

 

  Technologická spolupráca so spoločnosťou Powersoft

 

V BOSE Professional realizovali vývoj zosilňovačov PowerShare X v plnej kooperácii so spoločnosťou Powersoft. To zaručuje vysoký a hlavne stabilný výkon, ako aj sofistikované technické prevedenie, ktoré sú hlavnou devízou spolupráce so spoločnosťou Powersoft.

 

 

  Dante konektivita v základnej výbave

 

Zosilňovače PowerShare X sú osadené technológiou sieťovej infraštruktúry digitálneho prenosu zvuku Dante od spoločnosti Audinate. K dispozícii máte 4 Dante vstupné kanály a tiež 4 balansované vstupy linkovej úrovne pre pripojenie lokálneho zdroja signálu.

 

 

 

 

  Design Tool pre návrh konfigurácie

 

Tento jednoduchý nástroj slúži na výber vhodného modelu zosilňovača PowerShare X pre zvolenú zostavu reproduktorov a umožní otestovanie dostatočného prerozdelenia výkonu pre každý výstupný kanál.

Link na stiahnutie:

 

BOSE Professional PowerShare X Design Tool

 

Video návod na použitie Design Tool nájdete na produktovej stránke výrobcu v sekcii „Design Tool“ – link:

 

BOSE Professional PowerShare X

 

 

  Použitie v poplachových systémoch

 

V kombinácii s odbornými znalosťami poskytovanými spoločnosťou PAVA Facilities môžete so zosilňovačmi radu PowerShare X ponúkať riešenia, ktoré sú v súlade s normou EN 54-16 v rámci zariadení VACIE (Voice Alarm Control and Indication Equipment Zariadenie na ovládanie a signalizáciu poplachu).

 

Pre viac informácií navštívte produktové stránky jednotlivých zosilňovačov:

 

BOSE PowerShare X PSX1204D (1200W)

 


BOSE PowerShare X PSX2404D (2400W)

 


BOSE PowerShare X PSX4804D (4800W)

 

Porovnať produkty