BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Neutrik Group oznamuje globálnu reorganizáciu viacerých značiek


2021/12/21

8. októbra 2021. V rámci veľkej reorganizácie svojich globálnych operácií sa Neutrik Group reštrukturalizovala ako multiznačková spoločnosť s rozšíreným portfóliom produktov. Skupina Neutrik Group, významný globálny hráč v segmente prepojenia teraz vyvíja, navrhuje, vyrába a celosvetovo distribuuje inovatívne elektrické a elektronické prepojovacie produkty a systémy pod značkami NEUTRIKREAN a CONTRIK.



Reorganizácia prebiehala v priebehu niekoľkých mesiacov a významne rozšírila a ďalej diverzifikovala produktovú ponuku skupiny v celej šírke technológií a aplikácií. Ďalšia expanzia sa uskutočňuje naprieč AV, osvetlením, Ethernetom, optickými vláknami a napájacími aplikáciami po celom svete v zdravotníctve a širších priemyselných sektoroch, kde spoločnosť už nejaký čas buduje vzťahy s dodávateľským reťazcom.



Chad Trevithick, generálny riaditeľ Neutrik Group, v komentári k podnikovej reštrukturalizácii uviedol: „Naša hrdá história rodinného podniku s koreňmi v Lichtenštajnskom kniežatstve nám ukazuje, že náš pokračujúci úspech nevyžaduje špecifické zameranie na technológiu, ale skôr možnosť ponúknuť našim zapáleným zamestnancom pracovné prostredie, ktoré inšpiruje ich kreativitu a inovácie."



V rámci novej štruktúry NEUTRIK naďalej ponúka prémiové medené konektory, inovatívne systémy optických vlákien a robustné, vysoko výkonné digitálne audio sieťové zariadenia ihneď pripravené na prevádzku.



REAN, značka vlastnená Neutrik Group od začiatku roku 2000, je globálny dodávateľ s rozsiahlym portfóliom ultrarobustných, vysoko spoľahlivých konektorov pre návrhárov audio, video a osvetľovacích produktov, ponúkajúci bezkonkurenčné pomery ceny a výkonu a podporené globálnym dodávateľským reťazcom a skúsenou regionálnou predajnou sieťou. Portfólio REAN bolo navyše rozšírené o nové rady konektorov Ethernet s krytím IP65, XLR a RJ45.



CONTRIK rozširuje ponuku produktov Neutrik Group o portfólio systémov na distribúciu energie, ktoré zahŕňa inovatívny systém vyrovnania potenciálov a vysoko kvalitné napájacie káble pre profesionálne aplikácie.

Porovnať produkty