BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

MUSIC TRIBE A BASYS UZAVRELI STRATEGICKÉ PARTNERSTVO, BASYS SA STAL ENTERPRISE SUPER PARTNEROM


2021/05/07

Sándor Bartha, zakladateľ a CEO skupiny BaSys Group a Pete Sadler, líder pre zákaznícke riešenia spoločnosti Music Tribe oznámili uzavretie strategickej spolupráce.

Cieľom tejto Super Partner spolupráce je poskytnúť jedinečnú zákaznícku skúsenosť s unikátnymi možnosťami spolupráce a výberu zo všetkých 1000+ Enterprise produktov a zároveň niektorých Midas Retail položiek. Medzi ďalšie prvky spolupráce patria ko-inovácia nových produktov, spoločný marketing zameraný na oblasť vzdelávania a taktiež unikátna integrácia dodávateľského reťazca zaručujúca okamžitú a jednoduchú dostupnosť všetkých produktov.


Enterprise označuje profesionálnu divíziu spoločnosti Music Tribe, ktorá slúži najmä zákazníkom z inštalačného, live a touringového segmentu prostredníctvom špecializovaných distribútorov, integrátorov a dodávateľov, ktorí úzko spolupracujú s Music Tribe tímom pre zákaznícku a technickú podporu.

Music Tribe aktuálne investuje značné prostriedky do inštalačných aj Live&Tour riešení a dodáva prvotriedne produkty zo svojho portfólia Enterprise značiek:

  • Midas (Inštalačné a Live&Tour zvukové produkty)
  • Lab Gruppen (Inštalačné a Live&Tour zvukové produkty)
  • Turbosound (Live&Tour zvukové produkty)
  • Tannoy (Inštalačné zvukové produkty)
  • Klark Teknik (Inštalačné a Live&Tour zvukové produkty)
  • TC Electronic (Broadcast produkty)

K začiatku tejto výnimočnej spolupráce sa vyjadrili zástupcovia oboch strán:



Sándor Bartha:


„Je pre nás veľkou cťou, že sme boli menovaní za Enterprise Super Partnera v regióne strednej Európy. Chápeme to ako potvrdenie našej úzkej spolupráce s Music Tribe trvajúcej v niekoľkých krajinách už viac ako dve desaťročia. Táto vyššia úroveň partnerstva a spolupráce umožní našim špecialistom v oblastiach profesionálnych zvukových riešení BaSys Pro v každej z krajín naďalej rozširovať našu ponuku najmodernejších produktov a špecifických riešení v rôznych odvetviach. Vo výsledku sme si istí, že dokážeme pozdvihnúť kvalitu podpory našich zákazníkov na ďalšiu úroveň, čo opäť posilní náš záväzok byť a zostať – zdrojom zvuku - pre sofistikované profesionálne zvukové riešenia.“



Pete Sadler

Pete Sadler:


„Sme veľmi hrdí na to, že sa BaSys Group pripojila k našej rodine Super Partnerov. Obe spoločnosti s veľkým nasadením a vášňou pristupujú našim Enterprise  zákazníkom. Toto strategické partnerstvo otvára dvere hlbokej integrácii a spolupráci - to všetko v prospech zákazníka, ktorému chceme spoločne poskytnúť čo najlepší servis."



Music Tribe Brands v spoločnosti BaSys



Porovnať produkty