BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

MEZE AUDIO PREDSTAVUJE NOVÚ VLAJKOVÚ LOĎ A NAJPOKROKOVEJŠIE PLANÁRNE MAGNETICKÉ SLÚCHADLÁ - MEZE ELITE


2021/10/26

Zmes inovatívnej technológie a akustického inžinierstva s vynikajúcim mechanickým dizajnom a ergonómiou, ELITE je výsledkom 3-ročného výskumu a vývoja, ktorý vydláždil cestu pre silný, realistický zvukový zážitok.



Baia Mare, Rumunsko, 1. septembra 2021 – Meze Audio, špičková audio spoločnosť so sídlom v Rumunsku, pokračuje v spolupráci so spoločnosťou Rinaro Isodynamics na vydaní nových slúchadiel ELITE Isodynamic Hybrid Array, ich doteraz najpokročilejších planárnych magnetických slúchadiel.





„S ELITE sme vytvorili niečo, čo prekračuje všetky bariéry dizajnu a konštrukcie slúchadiel a posúva sa na novú, umeleckú a elegantnú úroveň. Po úspešnom partnerstve s Rinaro Isodynamics sa nám opäť podarilo prekonať naše očakávania a vytvoriť niečo pre dekády. Toto nie je masová výroba, je to remeselná zručnosť, ktorá podnecuje kúzlo a zázrak ELITE, čo ho robí vzrušujúcim, a toto sú hodnoty, ktoré volíme pred akýmikoľvek skratkami,“ povedal Antonio Meze, hlavný dizajnér a zakladateľ Meze Audio.



ELITE poháňa na mieru vyvinutý menič MZ3SE Isodynamic Hybrid Array od spoločnosti Rinaro, ktorý v jednom meniči vidí kombináciu jednotlivých prepínacích a špirálovitých kmitacích cievok, aby sa zvukové vlny s väčšou presnosťou zameriavali na prirodzený tvar ucha.

Menič obsahuje Rinaro Parus, nový, vysoko výkonný materiál membrány, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre ELITE. Inovatívna akustická membrána s nízkou hmotnosťou sa vyrába na mieru šitou technológiou sekvenčného biaxianého predlžovania, čo je proces, ktorý zahŕňa naťahovanie materiálu v priečnych smeroch pri zvýšených teplotách na zlepšenie konštrukčného výkonu.



„Rinaro Parus je výsledkom 3-ročného skúmania materiálových vied tímom v Rinaro. Semikryštalická mikroštruktúra vykazuje pozoruhodnú pevnosť, tuhosť a stabilitu v kombinácii s extrémne nízkou akustickou hmotnosťou. Vodičom Isodynamic Hybrid Array to prináša novú úroveň výkonu,“ povedal Pavlo Shymanovych, zakladateľ spoločnosti Rinaro Isodynamics.



Vonkajší dizajn kombinuje hliník, uhlíkové vlákna a kožu, aby zaistil maximálny komfort a dlhodobú odolnosť. Ďalší nový prírastok vyvinutý špeciálne pre ELITE, 25 mm hlboké HYBRID ušné vankúšiky, ktoré dokonale vyvažujú kvality Alcantary a kože do jediného dizajnu. Okrem vysokého pohodlia pri nosení tohto jedinečného komba, znižuje tlak na basy a poskytuje vzdušný zvukový prejav, v ktorom sa zdá, že zvukové vlny presahujú priestor okolo a vytvárajú pohlcujúci zážitok.



Posúvame dlhodobú udržateľnosť na novú úroveň, ELITE sú tiež plne servisovateľné: od vymeniteľných náušníkov až po použité vysokovýkonné materiály, každý diel na šasi slúchadiel sa dá ľahko rozobrať a opraviť.

Od vzhľadu až po technológiu boli tieto slúchadlá navrhnuté tak, aby prekonali všetky krátkodobé trendy a stali sa skutočným dedičstvom, ktoré vydrží po celý život.



Porovnať produkty