BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

MEZE 109 PRO Primal Limitovaná Edícia


2023/09/29

Objavte zážitok PRIMAL - našu pozvánku do sveta, kde sa špičkový zvuk snúbi so surovosťou prírody.

 

 

Primal, ktorý sa zrodil z dedičstva pôvodného modelu 109 PRO, je skúmaním organických tvarov a foriem, ktoré rozprávajú príbeh o neochvejnej oddanosti, umení a remeselnej zručnosti

 

Ako miestni obyvatelia regiónu Maramures naša životná filozofia je prepojená so svetskými lesmi, ktoré nás obklopujú, a od najútlejšieho veku nás učia oceňovať a rešpektovať toto remeslo. S modelom PRIMAL sme prevzali túto hlboko zakorenenú zručnosť a sformovali ju do nového pohľadu na dizajn slúchadiel.

 

 

Každý drevený rám bol dôkladne vyrezaný, drážka po drážke a jemne brúsený, aby sa zabezpečil ten najhladší tvar. Na ošetrenie vyrezávaných rámov sa potom aplikuje ľanový olej. Tento posledný dotyk dodáva drevu prirodzenú, matnú textúru, ktorá zvýrazňuje jeho kresbu a obnovuje jeho vrodenú, podmanivú farbu.

 

 

Model PRIMAL je dôkazom našej oddanosti kvalitnému remeselnému spracovaniu a ponúka zvukový zážitok, ktorý spája prirodzenú krásu a nadčasovú eleganciu. 

 

Primal, vzácny prírastok do našej zbierky Art Gallery, je špeciálna edícia našich 109 PRO, ktoré nedávno získali EISA ocenenie v kategórií slúchadlá roka 2023/2024.

 

Porovnať produkty