BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Kvalitné ozvučenie BOSE Professional vo FRTUS winery


2023/11/21

Prevádzka vinárstva FRTUS winery v sebe zhmotňuje špičkové technológie a moderný dizajn. Produkty BOSE Professional zaručia kvalitný zvuk privátnych podujatí alebo firemných konferencií.

 

 

Ozvučenie prevádzky vinárstva je rozdelené do troch zón. Celý zvukový systém je založený na zosilňovači BOSE PowerShare PS604D s integrovaným DSP procesorom.

 

 

Pre dosiahnutie vysokej kvality reprodukcie zvuku sú v interiéry (zóna 1) použité dvojpásmové koaxiálne reproduktory BOSE DesignMax DM6SE, ktoré sú zapojené v móde nízkej ohmáže (8Ω). 

 

 

Ozvučenie terasy a záhrady je zo zrejmých technických dôvodov riešené 100 voltovým zapojením. Na terase (zóna 2) sú osadené reproduktory BOSE FreeSpace FS4SE v prevedení so zvýšenou ochranou proti poveternostným podmienkam (IP55 v súlade s normou EN60529).

 

 

V záhrade (zóna 3) boli inštalované špeciálne reproduktory BOSE FreeSpace 360P druhej generácie. Tieto reproduktory sú zapustené do terénu, vďaka čomu sú nenápadné a nenarúšajú estetický dojem v samotnej záhrade. Kombinujú v sebe vysokú kvalitu zvuku a odolnosti.

 

 

Na ovládanie jednotlivých zón slúži mobilná aplikácia vytvorená na mieru, ale aj digitálne nástenné ovládače BOSE ControlCenter CC-2D. Ovládače umožňujú voľbu medzi dvoma zdrojmi zvuku (streamer alebo projektor), nastavenie hlasitosti a utlmenie jednotlivých zón.

 

 

  Použité produkty:

Porovnať produkty