BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Jedinečný zvukový klenot: Druhá generácia slúchadiel Beyerdynamic Xelento Remote a Xelento Wireless


2022/11/17

Nové slúchadlá Beyerdynamic Xelento Remote (2. generácia) a Xelento Wireless (2. generácie)

BaSys SK, výhradný distribútor produktov Beyerdynamic na Slovensku predstavuje druhú generáciu slúchadiel do uší XELENTO od spoločnosti Beyerdynamic. Slúchadlá stelesňujú odborné znalosti tradičného výrobcu audio techniky, najvyššie akustické požiadavky a remeselné spracovanie. Ich flexibilné použitie, ušľachtilý dizajn a prvotriedny zvuk rozbúcha srdce každého milovníka hudby.


  Bezkonkurenčný zvukový zážitok a ušľachtilý dizajn

Slúchadlá XELENTO sú ručne vyrábané s dôrazom na presnosť a kvalitu priamo v sídle spoločnosti v nemeckom meste Heilbronn. O prvotriedny zvukový zážitok vo vysokom rozlíšení sa stará technológia Tesla vyvinutá priamo v spoločnosti Beyerdynamic v doteraz najmenšom prevedení: Menič TESLA.11 zaisťuje výnimočnú úroveň detailov, bezkonkurenčnú priestorovosť a hĺbku zvuku.


Dynamický, jednosmerný menič s priemerom 11 mm spája akustickú odbornosť, inžinierstvo a remeselnú zručnosť do technicky brilantného majstrovského diela. Audio expertom z Heilbronnu sa podarilo integrovať najvyšší výkon a kvalitu zvuku s elegantným dizajnom. Nový špeciálny akustický filter poskytuje ešte jemnejšie detaily a ľahkosť vo vysokofrekvenčnom pásme. V spojení s dokonale zladenými stredmi, výškami a basmi je kvalita zvuku pozdvihnutá na novú úroveň.


Naviac, majú slúchadlá Xelento Remote (2. generácia)Xelento Wireless (2. generácie) certifikáciu Hi-Res Audio resp. Hi-Res Audio Wireless pre najlepšie možné podanie zvuku aj na prenosných audio prehrávačoch alebo kompatibilných smartfónoch. Pre bezdrôtovú verziu slúchadiel je k dispozícii aplikácia MIY so zvukovou personalizáciou MOSAYC, ktorá prispôsobí zvuk slúchadiel vašim individuálnym preferenciám. Aplikácia umožňuje prispôsobiť aj ďalšie nastavenia slúchadiel a vďaka aktualizáciám bude zaručená podpora najnovších technológií.


Remeselná zručnosť sa odráža v prepracovanom dizajne a najlepšom výbere materiálov. Pre vynikajúci zvukový zážitok sú použité len pozlátené konektory a postriebrené káble. Atraktívne prevedenie podčiarkuje lesklé šasi zdobené logom z 24 karátového zlata, ktoré je ručné aplikované vysoko presným technickým postupom.

Pri vývoji slúchadiel sa prihliadalo na ergonomické prevedenie, ktoré zabezpečí vysoký komfort nosenia a nezabudnuteľné chvíle pri počúvaní vašej obľúbenej hudby. V balení nájdete sedem párov novo vyvinutých silikónových nadstavcov do uší, vďaka ktorým si môžete slúchadlá individuálne prispôsobiť a vychutnať si najvyšší akustický výkon. K dispozícii je tiež sada penových nadstavcov do uší Comply™ v troch veľkostiach pre výbornú pasívnu zvukovú izoláciu okolitých ruchov. Vedenie kábla za uchom navyše zaisťuje maximálny komfort nosenia.


  Mobilita a flexibilita

Obidva varianty slúchadiel XELENTO sa dodávajú s 1,3 m káblom s 3,5 mm jack konektorom. Diaľkové ovládanie a integrovaný hands-free mikrofón umožňuje využívať slúchadlá na telefonické hovory a videokonferencie alebo flexibilne používať hlasového asistenta prostredníctvom smartfónu a notebooku.

Slúchadlá XELENTO Remote majú v balení aj vyvážený kábel so 4,4 mm konektorom (Pentaconn), ktorý umožňuje priame pripojenie k hi-fi komponentom so symetrickými výstupmi. Preto sú tieto slúchadlá ideálnou voľbou na vychutnanie si hudby na digitálnych audio prehrávačoch a kvalitných hi-fi systémoch.

Slúchadlá XELENTO Wireless disponujú kvalitným bezdrôtovým adaptérom s technológiou Bluetooth® 5.2, ktorý ponúka až 14 hodín hudobnej zábavy. O bezdrôtový hi-fi pôžitok sa postará režim „Enhancement Mode“ v spojení s integrovaným zosilňovačom s D/A prevodníkom od spoločnosti AKM. Podpora najnovších audio kódekov LHDC, Qualcomm® aptX™ HD a aptX™ Adaptive zaručí bezdrôtový prenos zvuku vo vysokom rozlíšení v systéme Android, iOS, Windows alebo Mac.

Univerzálne MMCX konektory poskytujú flexibilné možnosti a prispôsobenie slúchadiel vašim potrebám. XELENTO Remote môžete veľmi ľahko transformovať na bezdrôtovú verziu vďaka voliteľnému bezdrôtovému adaptéru. Pre XELENTO Wireless je k dispozícii voliteľný Pentaconn kábel pre pripojenie slúchadiel k vysokokvalitným hi-fi systémom.


Odporúčaná maloobchodná cena slúchadiel XELENTO Remote (2. generation) je 999 € a odporúčaná maloobchodná cena slúchadiel XELENTO Wireless (2. generation) je 1199 €.



Porovnať produkty