BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Elektráreň: XDJ-XZ je tu


2019/11/13

Profesionálny all-in-one DJ systém pre rekordbox and Serato DJ Pro

November 12, 2019: Hľadáte profesionálny setup pre podujatia, bary, kluby alebo svoje súkromné ​​štúdio? XDJ-XZ je ideálny pre každý scenár. Vďaka flexibilnej mediálnej podpore a rozloženiu zdedenému priamo z nášho štandardu klubového vybavenia sa pri hraní na našom novom all-in-one DJ systéme budete cítiť presne ako pri používaní CDJ-2000NXS2 a DJM-900NXS2. V tomto robustnom zariadení, ktoré vytvára vysoko kvalitný zvuk, máte na dosah ruky množstvo pokročilých funkcií.

Vyberte, či chcete prehrávať skladby analyzované pomocou rekordbox dj z diskov USB prostredníctvom kanálov 1 a 2 na XDJ-XZ alebo pripojiť svoj laptop a použiť režim rekordbox dj alebo dokonca režim Link Export. S dvoma ďalšími kanálmi môžete kombinovať zvuk z externých zdrojov, ako sú gramofóny, zatiaľ čo program Pro DJ Link vám umožňuje prehliadať skladby z CDJ prehrávačov prostredníctvom 7-palcovej dotykovej obrazovky na XDJ-XZ a synchronizovať ich s vašim mixovaním. Čoskoro budete dokonca schopní hrať so Serato DJ Pro, kompatibilita softvéru bude k dispozícii prostredníctvom aktualizácie firmvéru začiatkom roku 2020. Chcete hrať back-to-back? K tomu sú určené tri vstupy USB (typ A x 2, typ B x 1).

Pomocou 3-pásmového ekvalizéra na hlavnom výstupe môžete ľahko naladiť zvuk tak, aby bol optimalizovaný pre každé prostredie, v ktorom vystupujete. Ak hráte akcie s moderátorom, dva samostatné mikrofónové vstupy s nezávislými 3-pásmovými ekvalizérmi vám poskytujú úplnú flexibilitu a keď zapnete funkciu Feedback Reducer, tá automaticky zníži všetky „zavýjania“ náhodne spôsobené mikrofónom.

Buďte kreatívni a oživte svoje sety pomocou 14 profesionálnych Beat FX a 6 Sound Color FX získaných priamo z mixpultu DJM-900NXS2 a pomocou 16 viacfarebných padov (8 na jednotku) spustite softvérovo špecifické funkcie.

Porovnať produkty