BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

ClearOne - Prepojíme vás so svetom


2022/02/04

Rozširujeme naše riešenia pre vzdialenú spoluprácu a komunikáciu. Od 1.1.2022 sa spoločnosť BaSys Co stala distribútorom produktov ClearOne pre Česko, Slovensko a Maďarsko.



Spoločnosť ClearOne sa pri svojich produktoch sústredí na jednoducho použiteľné a cenovo dostupné riešenia pre konferencie, vzdialenú spoluprácu a streamovanie. Cieľom je priniesť zákazníkom skvelý užívateľský zážitok s bezprecedentnou úrovňou funkčnosti, spoľahlivosti a škálovateľnosti.

Riešenia značky ClearOne zlepšujú komunikáciu a spoluprácu mnohých spoločností po celom svete - od tých najväčších uvedených v zozname Fortune 500, až po malé a stredné podniky a inštitúcie: „navrhujeme, vyvíjame a predávame riešenia pre konferencie, vzdialenú spoluprácu, sieťové streamovanie a signage riešenia prostredníctvom globálnej siete expertov v oblasti AV a IT, ktorí inštalujú a poskytujú podporu pre náš pokročilý hardware, software, aplikácie a cloudové riešenia“.

Od ad-hoc riešení pracovných prostorov a mobilných konferencií až po tie najväčšie zasadacie miestnosti - ClearOne je tou nejlepšou voľbou vo svojej triede pre akékoľvek odvetvie alebo organizáciu, která sa spolieha na bezproblémovú a spoľahlivú vzdialenú tímovú spoluprácu a komunikáciu.



Porovnať produkty