BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Unikátne all-in-one riešenie pre konferenčné hovory


2021/06/15

BOSE VIDEOBAR VB1

Posledné obdobie poukazuje na potrebu hybridných riešení komunikácie, kedy sa celá konferenčná miestnosť vie spojiť s kolegami a spolupracovníkmi pracujúcimi na home-office, ale aj z druhého konca sveta.



Posledné obdobie poukazuje na potrebu hybridných riešení komunikácie, kedy sa celá konferenčná miestnosť vie spojiť s kolegami a spolupracovníkmi pracujúcimi na home-office, ale aj z druhého konca sveta. Spoločnosť Bose Professional prináša na trh jedinečné riešenie práve pre takúto formu hybridného pracovného modelu – Videobar ™ VB1. 



Videobar™ VB1 prináša unikátne riešenie v spojení čistého zvuku, skvelého 4K obrazu a jednoduchého pripojenia integrovaného v jednom zariadení.


300-1



Jedinečný zvukový zážitok a zrozumiteľnosť je zabezpečená prostredníctvom 6 mikrofónov s cielením snímania na hovoriacich účastníkov spolu s aktívnym potlačením ruchov okolia, a patentovanými reproduktormi BOSE, ktoré zvukom vyplnia celú miestnosť.


300-1

Vďaka pripojeniu pomocou jedného USB kábla, bezdrôtového riešenia Barco, či streamovania zvuku prostredníctvom rozhrania Bluetooth je proces zapojenia a používania maximálne jednoduchý a rýchly. Videobar™ VB1 tiež umožňuje viaceré možnosti montáže, či už na stôl, stenu, alebo Vesa montážnu konzolu, pričom všetky možnosti umožňujú naklopenie pre optimálne centrovanie obrazu. 

Kvalitná 4K kamera zlepšuje úroveň komunikácie a vďaka funkcii autoframing-u umožňuje, aby bol z blízka vidieť nie len každý účastník komunikácie ale aj poznámky na tabuli, flipchart-e, či iné objekty v miestnosti. 

Videobar™ VB1 je certifikovaný na používanie s platformou MS Teams spoločnosťou Microsoft, ale podporuje aj ďalšie nástroje ako Google Meet či Zoom.

Porovnať produkty