BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

BOSE VB1 a BOSE VB-S – Nové aplikácie a firmvér, ale aj predĺžená záruka!


2023/08/08

Radi by sme Vám dali do pozornosti predĺženie záručnej doby pre špičkové video-konferenčné zariadenia BOSE VB1 a VB-S.

 

 

Firma BOSE súčasne predstavila aktualizáciu firmvéru pre BOSE VB1 (v1.5) a BOSE VB-S (v1.1.2), ale aj nové aplikácie Videobar Configuration a Videobar Administration.

 

Každého užívateľa určite poteší informácia o predĺžení záručnej doby zo štandardných 2 rokov až na 3 roky. Predĺženie záručnej doby je platné pre vlajkovú loď BOSE VB1 aj pre kompaktný BOSE VB-S.

 

Aktualizácia firmvéru pre jednotlivé modely je dostupná na stránke BOSE Professional v sekciách Downloads (individuálne pre každý model) alebo kliknutím na nasledovné linky (kliknutím na link sa spustí automatické sťahovanie súboru):

 

nový firmvér pre BOSE VB1
VB1 Firmware v1.5
Videobar Software/Firmware Release Notes

 

nový firmvér pre BOSE VB-S
VB-S Firmware v1.1.2
Release Notes v1.1.2

 

Aktualizácie sa dočkali aj softvérové aplikácie určené pre obe video-konferenčné zariadenia. Nové aplikácie sú dostupné pre softvérové platformy Windows a Mac OS.

 

  • Aplikáciu BOSE Work Configurator nahrádza nová aplikácia Videobar Configuration v aktuálnej verzii v1.5.0 s nasledovnou novou ikonou:

 

Nová aplikácia Videobar Configuration je dostupná na stiahnutie priamo na stránke výrobcu BOSE Professional v sekcii Downloads alebo kliknutím na nasledovné linky (kliknutím na link sa spustí automatické sťahovanie súboru):

 

verzia pre Windows
Videobar Configuration v1.5.0 (Windows)
verzia pre Mac
Videobar Configuration v1.5.0 (macOS)

 

Ak už používate staršiu verziu aplikácie BOSE Work Configurator, tak po jej spustení budete priamo v aplikácii upozornený na možnosť inštalácie novej aplikácie Videobar Configuration. Po stiahnutí sa nová aplikácia nainštaluje do samostatného priečinku a zosynchronizuje potrebné kontakty a dáta so staršou aplikáciou. Staršia aplikácia stále ostáva plne funkčná vo vašom zariadení a nebude odinštalovaná automaticky. Ak sa rozhodnete starú aplikáciu ďalej nepoužívať, tak ju jednoducho odinštalujete manuálne bežným postupom.

 

  • Aplikáciu BOSE Work Management nahrádza nová aplikácia Videobar Administration v aktuálnej verzii v1.5.0 s nasledovnou novou ikonou:

 

Nová aplikácia Videobar Administration je dostupná na stiahnutie priamo na stránke výrobcu BOSE Professional v sekcii Downloads alebo kliknutím na nasledovný link (kliknutím na link sa spustí automatické sťahovanie súboru):

 

verzia pre Windows
Videobar Administration v1.5.0 (Windows)

 

Ak už používate staršiu verziu aplikácie BOSE Work Management, tak po jej spustení budete priamo v aplikácii upozornený na možnosť inštalácie novej aplikácie Videobar Administration. Po stiahnutí sa nová aplikácia nainštaluje do samostatného priečinku a zosynchronizuje potrebné kontakty a dáta so staršou aplikáciou. Staršia aplikácia stále ostáva plne funkčná vo vašom zariadení a nebude odinštalovaná automaticky. Ak sa rozhodnete starú aplikáciu ďalej nepoužívať, tak ju jednoducho odinštalujete manuálne bežným postupom.

Porovnať produkty