BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Bose SoundLink Micro - Drobný. Kým ho nezapnete.


2018/03/27

V skutočnosti nezáleží čo robíte – turistiku, bicyklovanie, varenie večer alebo pofľakovanie. Potrebujete hudbu. Navrhli sme reproduktor, ktorý doplní všetky vaše dobrodružstvá a prinesie neskutočný zvuk pri svojej veľkosti. Reproduktor SoundLink Micro je malý, ale silný. Odolný voči nárazom aj vode. Má silikónové pútko, takže ho pripevníte nech idete kdekoľvek. Pretože, ak takto malý reproduktor hrá takto dobre, nikdy ho nechcete nechať doma.

 

Dali sme viac dnu. Dostanete viac von.

Každý detail SoundLink Micro - od vlastného meniča až po silikónové pasívne žiariče - slúži na reprodukciu zvuku, ktorý je lepší ako akýkoľvek reproduktor jeho veľkosti. Nemôžete vytvoriť takýto reproduktor, ak ho tak nenavrhujete už od vývoja.

 

Všade, kam pôjdete.

Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, SoundLink Micro je navrhnutý tak, aby sa dal uchytiť. Uchyťte ho na bicykel, batoh, chladničku. Popruh odolný proti roztrhnutiu je veľmi spoľahlivý, takže viete, že to bude tak tesné, či už je to prvýkrát alebo tisíc.

 

Postaví sa vode čelom.

Pokiaľ ide o hydroizoláciu, chceli sme vytvoriť reproduktor, ktorý nielen hrá, kým ho prvýkrát namočíte, ale zakaždým, keď príde do stretu s vodou. Použili sme hodnotenie IPX7 ako referenčnú hodnotu, potom sme ju ďalej rozvinuli. Dôkladne sme testovali reproduktor pre všetky druhy situácií. Vyrobili sme ho, aby sme prežili pád do bazéna. Alebo oceánu. Netreba panikáriť, ak sa vám vyšmykne. Stačí ho vytiahnuť vody a zapnúť hudbu.

 

Záleží na materáloch.

Nehody sa stávajú. Ale to neznamená, že by ste mali zostať s rozbitým reproduktorom, sa to stane. Preto sme si zvolili silikónový kaučuk pre vonkajšok reproduktora SoundLink Micro. Tento vysoko kvalitný materiál nám umožnil odstrániť toľko dier a medzier, ako je to len možné (a ustane aj zárezy, škrabance a praskliny). Je to prenosná zábava - všade, ktoré chcete byť.

 

Aplikácia Bose Connect.

Pomocou aplikácie Bose Connect môžete jednoducho ovládať pripojenia Bluetooth SoundLink Micro reproduktora. Máte niekoho, kto si myslí, že je DJ? Prepnite zariadenia cez aplikáciu a nechajte ho prevziať kontrolu. Je toho viac. Ak nastane situácia, že nie je dostatočne hlasný, použite aplikáciu na prepojenie dvoch reproduktorov SoundLink Micro v Party móde. Alebo prepnite do Stereo režimu. Nástroje a vokály budú samozrejme oddelené, aby vaša hudba pôsobila živo.

Porovnať produkty