BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

BOSE Professional AudioPack Pro sú tu!


2023/12/12

Ozvučenie menších komerčných priestorov bolo vždy tak trochu na okraji záujmu výrobcov ozvučovacej techniky. Koniec kompromisov a svojpomocných riešení ozvučenia takýchto priestorov prinášajú 3 nové zostavy ozvučovacích systémov od BOSE Professional s názvom AudioPack Pro.

 

 

BOSE AudioPack Pro predstavujú profesionálne riešenie ozvučenia v jednom balení. Overená špičková kvalita zvuku, spoľahlivosť a jednoduchá inštalácia, ktorú zvládne úplne každý. Cieľovou skupinou sú hlavne menšie predajne, kaviarne, kaderníctva, pohostinstvá a podobné prevádzky.

Každý AudioPack Pro obsahuje v praxi mnoho krát overený zosilňovač BOSE IZA-190HZ, ktorý má kompaktné rozmery a poskytuje dostatočný výkon pre štvoricu pribalených reproduktorov. Zosilňovač zvládne aj prípadné rozšírenie o ďalšie reproduktory, ak by ste to v budúcnosti potrebovali. Zdroj signálu môže byť ľubovoľný. K dispozícii máte dva analógové vstupy na zadnom panely a jeden AUX vstup na prednej strane zosilňovača. Predný panel ponúka aj možnosť pripojenia mikrofónu, voľbu medzi vstupmi (A/B), jednoduchý ekvalizér (basy a výšky) a hlavný ovládač hlasitosti. Zosilňovač má aj funkciu pagingu (plynulý prechod medzi hudbou a zvukom mikrofónu) a je možné ho pripojiť napríklad aj na požiarny alarm. Zosilňovač je kompatibilný s nástennými ovládačmi hlasitosti a na zadnom panely sa nachádza aj AUX výstup.

Zvoliť si môžete variant s reproduktormi BOSE FS2C v bielom farebnom prevedení, ktoré sú určené na inštaláciu do podhľadu. Ďalšie dva varianty AudioPack Pro obsahujú reproduktory BOSE FS2SE v bielom alebo čiernom farebnom prevedení, ktoré sa dajú namontovať na stenu a pevný strop. Reproduktory FS2SE sa dajú použiť aj v exteriéry vďaka zvýšenej odolnosti proti poveternostným podmienkam (IP55). Samozrejmosťou je prehľadný návod na inštaláciu a správne zapojenie celého systému.

 

BOSE AudioPack Pro C4W       BOSE AudioPack Pro S4W       BOSE AudioPack Pro S4B

Porovnať produkty