BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

BOSE: POČÚVANIE NA VYŠŠEJ ÚROVNI


2023/12/19

Bose ku koncu roka uviedlo na trh hneď niekoľko noviniek a keďže sa môžu na prvý pohľad zdať vzájomne si podobné so staršími modelmi, nižšie nájdete ich prehľad. Začnime dlho očakávanými modelmi slúchadiel.

 

 

 

  BOSE QUIETCOMFORT HEADPHONES

 

Ako prvý a najdostupnejší model sa ponúka BOSE QC Headphones, ktorý ponúka ešte viac ako ich priamy predchodca, QC45. A hoci to nie je na prvý pohľad zreteľné, vylepšení sa dočkalo prakticky všetko, mikrofóny a BT počnúc, potlačením okolitého hluku končiac.

 

  BOSE QUIETCOMFORT ULTRA EARBUDS

 

Ďalšou novinkou v ponuke sú BT štuple s ANC s označením BOSE QC Ultra Earbuds. Slúchadlá sú to skutočne miniatúrne a okrem už spomínaného špičkového potlačenia hluku okolia ponúka mimoriadnu výdrž a skvelú ergonómiu, vďaka ktorej slúchadlá často hľadáme, pričom ich máme celý čas v ušiach. Fantastický zvukový prejav podporený technológiou Bose Immersive Audio len potvrdzuje skutočnosť, že značka sa už dlhé roky zaoberá výskumom ľudského vnímania zvuku a spolupracuje na vývoji s niekoľkými univerzitami.

 

  

 

  BOSE QUIETCOMFORT ULTRA HEADPHONES

 

Najvyšší model v aktuálnej ponuke, BOSE QC Ultra Headphones v sebe spájajú to najlepšie, čo BOSE na poli slúchadiel dokáže. Ich priestorový režim Bose Immersive Audio nie je len vylepšeným surroundom, slúchadlá pocitovo úplne zmiznú a vy ste obklopení hudbou. BT spojenie ponúka možnosť pripojenia dvoch zariadení, je dostatočne robustný a stabilný, batéria vydrží 24 hodín na jedno nabitie, slúchadlá v sebe kombinujú pevnosť, nízku váhu a sú mimoriadne komfortné.

 

 

 

  BOSE SMART ULTRA SOUNDBAR

 

No a konečne pre tých, ktorí si hudbu aj filmové zážitky vychutnajú najlepšie v pohodlí domova, je tu BOSE Smart Ultra Soundbar. Okrem veľmi pôsobivej reprodukcie a vysokého výkonu pri počúvaní filmového zvuku aj hudby, zaujme napríklad plnohodnotným zvukom Dolby Atmos vrátane efektov prichádzajúcich k ušiam poslucháčov vďaka odrazom od stropu zhora, jednoduchou automatickou kalibráciou zvuku individuálne pre každú miestnosť a tiež využitím prvkov umelej inteligencie, ktoré rozpoznajú filmovom zvuku často zle zrozumiteľné dialógy a ich zvuk zdôrazní.

 

 

 

 

 

Porovnať produkty