BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

BOSE pridáva okuliarom FRAMES funkciu ovládania hlasitosti pohybom hlavy


2020/07/20

Okuliare pre počúvanie hudby Bose Frames umožňujú teraz ovládať hlasitosť prehrávania pomocou podržania vstavaného tlačidla a jemného pohybu hlavy vpravo či vľavo. Túto funkciu môžu využiť všetci noví aj existujúci používatelia po aktualizácii softvéru okuliarov.

Bose pridáva slnečným okuliarom pre počúvanie hudby novú funkciu, vďaka ktorej môžu používatelia upravovať hlasitosť prehrávania pomocou pohybu hlavy. Doteraz bolo možné hlasitosť znížiť alebo zvýšiť len na bezdrôtovo pripojenom mobilnom telefóne alebo inom spárovanom prehrávači. Po automatickej aktualizácii softvéru stačí teraz podržať tlačidlo na okuliaroch a miernym pohybom hlavy vpravo či vľavo zosilňovať, respektíve znižovať hlasitosť prehrávania.



 

Bose Frames - originálny spôsob počúvania hudby


Frames predstavujú veľmi originálny prostriedok pre individuálne počúvanie hudby. Tieto špeciálne okuliare od legendárneho výrobcu audiotechniky majú v ramienkach vstavané malej reproduktory úzko smerované k ušiam používateľa. Vďaka tomu počuje ich plnohodnotný a hutný zvuk iba ich užívateľ a okolie je hudbou "obťažované" iba okrajovo.


V ponuke sú dva modely, ženy zvyčajne volia okuliare Bose Frames Rondo so zaoblenými obrúčkami a muži Bose Frames Alto v hranatom dizajne. telefónu sa pripájajú bezdrôtovo pomocou Bluetooth a vďaka vstavanému mikrofónu fungujú aj ako handsfree. Na jedno nabitie hrajú až 3,5 hodiny.







Rozšírená realita s využitím audio okuliarov


Okrem toho podporujú Bose Frames a niektoré ďalšie audioprodukty Bose tiež funkcia zvukovej rozšírenej reality. S pomocou GPS modulu v pripojenom telefóne a vstavaného gyroskopu spoznajú nielen lokáciu užívateľa, ale aj smer, ktorým sa pozerá. Pri navigovaní v meste vám vďaka tomu do uší povedia, kde a na akú stranu máte odbočiť. Okrem navigácia je k dispozícii množstvo ďalších aplikácií pre iPhone, iPad, aj Android demonštrujúci možnosti zvukovej rozšírenej reality. Výrobca je zároveň otvorený spolupráci s vývojármi ďalších inovatívnych aplikácií.







Možnosť výberu inej farby alebo vloženie dioptrických skiel


Štandardné balenie Bose Frames obsahuje tmavé priehľadne sklá s kvalitnými UV filtrami. Konštrukcia okuliarov umožňuje ich jednoduchú výmenu za inú farbu. K dispozícii sú pre oba modely okuliarov strieborné zrkadlové sklá, Rosegold zrkadlové a modré skla. Ľudia používajúci tradičné dioptrické okuliare si môžu nechať svojim optikom vyrobiť skla na mieru.




Porovnať produkty