BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

NOVÁ GENERÁCIA SLÚCHADIEL T1 A T5


2021/02/09

Tretia generácia prémiových Hi-Fi slúchadiel T1 a T5 od spoločnosti Beyerdynamic zaujme jedinečným zvukovým prejavom a vysokokvalitným prevedením.

Slúchadlá Beyerdynamic T1 a T5 s legendárnou technológiou Tesla kombinujú oceňovaný dizajn a presne vyladený zvuk. Tieto slúchadlá ponúkajú hudobným nadšencom optimalizovanú akustiku a dizajn, ktorý je ďalším krokom bližšie k dokonalosti. Zhodla sa na tom aj porota German Desing Award 2021, ktorá udelila slúchadlám T1 a T5 najvyššie ocenenie v kategórii „Výnimočný produktový dizajn – Zábava“.


Okrem ocenenia German Desing Award 2021 získali slúchadlá T1 a T5 aj maximálny počet 5 hviezdičiek a výborné hodnotenie aj v teste celosvetovo uznávaného sprievodcu spotrebnou elektronikou What Hi-Fi?:

„Slúchadlá Beyerdynamic T1 patria medzi najlepšie slúchadlá v tejto cenovej kategórii, ponúkajú čistý, vyvážený zvuk, kvalitné materiály a pohodlné spracovanie.“

„Slúchadlá Beyerdynamic T5 nastavili nový štandard pre slúchadlá s uzavretým dizajnom, ponúkajú expanzívny zvuk a elegantne prepracovaný dizajn.“



LEGENDÁRNA TECHNOLÓGIA PRE ÚŽASNÝ ZVUKOVÝ OBRAZ


Slúchadla T1 a T5 sú známe svojim presným ale transparentným zvukom, ktorý je podporený legendárnou technológiou Tesla od spoločnosti Beyerdynamic. Tretia generácia slúchadiel, ktoré môžeme právom nazvať majstrovským dielom, posúva zážitok z počúvania na novú úroveň. 

 

Slúchadlá T1 so svojím otvoreným dizajnom ponúkajú holistický a skutočne trojrozmerný zvukový zážitok. Vďaka zvukovým meničom Tesla sa poslucháči budú cítiť, akoby ich zobrali priamo do stredu živého koncertu. V tretej generácii slúchadiel je priestorové podanie zvuku obohatené jemným zvýraznením basových tónov pre teplejší zvukový zážitok.

 



T5 sú prémiové uzavreté slúchadlá pre pôsobivý zvukový zážitok. Poslucháči si môžu hudbu naplno vychutnať, pretože sú izolovaní od vonkajších zvukov. Pre čistý a prirodzený zvuk sú meniče slúchadiel mierne naklonené tak, aby smerovali priamo do ucha. Tretie generácia slúchadiel opäť vylepšuje zvukový zážitok s obzvlášť autentickou reprodukciou, vyladenou pre špičkový realizmus, najmä v horných pásmach. Hlasy aj nástroje sú teraz jasné a zreteľne a vy ich vnímate ako na živom vystúpení. 

 

Obidva modely slúchadiel využívajú meniče postavené na legendárnej technológii Tesla. Meniče Tesla, ktoré sú vyvíjané a vyrábané v centrále spoločnosti Beyerdynamic v nemeckom meste Heilbronn, poskytujú vysoko kvalitnú reprodukciu zvuku aj v prípade menej kvalitných hudobných prehrávačov. Majú certifikáciu pre Hi-Res Audio, ktorá zaručuje prehrávanie zvuku vo vysokom rozlíšení. Akákoľvek audio stopa je reprodukovaná so všetkými detailmi tak, aby sa čo najviac priblížila k pôvodnej nahrávke. 

NEMECKÁ KVALITA S DÔRAZOM NA DETAIL


Slúchadlá spájajú zvukovú technológiu s prvotriednymi materiálmi a dizajnom. T1 a T5 majú strmene z eloxovaného brúseného hliníka a hlavové mosty sú pokryté Alcantarou®, čo im dodáva mimoriadnu eleganciu.

 

Kryt naušníkov modelu T1 má detailne presný, ale napriek tomu elegantný perforovaný vzor, ktorý bol vyrobený z lakovanej nehrdzavejúcej ocele zložitým výrobným procesom. Kryt náušníkov modelu T5 vychádza z dizajnu sesterských slúchadiel, ale ako uzavretý model má prepracovanú štruktúru s brúseného a lakovaného hliníka.

 

Obidva modely majú náušníky, ktoré zaisťujú dokonalé vyváženie zvuku. A ich nosenie je neuveriteľne pohodlné, vďaka výplni z pamäťovej peny, ktorá sa teplom a tlakom prispôsobuje tvaru hlavy. Slúchadlá T1 majú mäkké priedušné velúrové náušníky, vďaka ktorým pohodlne padnú okolo uší. Náušníky slúchadiel T5 sú vyrobené zo syntetickej kože, ktorá výborne izoluje vonkajšie zvuky.

 

Slúchadlá T1 a T5 majú ľahko vymeniteľný, obojstranný kábel potiahnutý textíliou pre väčšiu pružnosť a jednoduchú manipuláciu. Textília tiež zabezpečuje ochranu vodičom z vysoko čistej medi OCC7N, ktorá zaisťuje najlepší možný prenos signálu.



Porovnať produkty