BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Beyerdynamic MMX 100: Herné slúchadlá od profesionálov na štúdiové slúchadlá.


2022/04/13

Len ťažko nájdete profesionálne nahrávacie štúdio, ktoré nemá vo svojej výbave slúchadlá alebo mikrofóny od nemeckého špecialistu beyerdynamic. Teraz si špičkovú kvalitu zvuku môžu vychutnať aj bežní hráči – spoločnosť beyerdynamic uviedla na náš trh dostupný herný headset MMX 100.



Bratislava, 14.4. 2022 Basys SK, výhradný distribútor produktov beyerdynamic na Slovensku, predstavuje herné slúchadlá MMX 100. Základom sú špičkové meniče s priemerom 40 mm a impedanciou 32 Ohm, ktoré ponúkajú prémiový zvuk v štúdiovej kvalite, vynikajúci kondenzátorový mikrofón s funkciou eliminácie nežiadúcich ruchov na pozadí a komfortné prevedenie, ktoré spríjemňuje hodiny nepretržitého hrania. Analógové prepojenie s herným hardvérom zaisťujú dva odpojiteľné káble, ktoré sú súčasťou balenia.



PROFESIONÁLNY ZVUK = KONKURENČNÁ VÝHODA


Hernými slúchadlami MMX 100 prináša beyerdynamic do sveta hier svoje dlhoročné skúsenosti z návrhu a výroby štúdiovej audio techniky. Zvuk vo vysokom rozlíšení bol akustickými inžiniermi špeciálne vyladený pre intenzívny zážitok a podporu úspechu pri hraní hier. Výsledkom je čisté a presné podanie basov, stredov aj výšok pri hraní všetkých herných žánrov. V FPS hrách dáva headset používateľom výhodu presnej lokalizácie krokov nepriateľov aj všetkých ostatných okolitých zvukov, čo poskytuje hráčom výhodu v celom rade situácií a vďaka pôsobivému zvuku sú aj RPG hry realistickejšie.



META VOICE MIKROFÓN


Sústredenie pri hraní tímových hier môžu často narušiť hlasné zvuky na pozadí chatu, ako napríklad cvakanie klávesnice, klikanie myšou alebo vzdialené hlasy ďalších členov domácnosti. Headset preto eliminuje rušivé vplyvy aj pomocou nového kardioidného kondenzátorového mikrofónu META VOICE s 9,9 mm kapsulou zachováva prirodzenú farbu a charakter hlasu. Praktický otočný ovládač hlasitosti priamo na slúchadlách zaisťuje okamžité a presné nastavenie ideálnej úrovne aj počas hry, rovnako ako tlačidlo MUTE na stlmenie mikrofónu.



DIZAJN A POHODLIE


Slúchadlá MMX 100 kombinujú klasickú estetiku Beyerdynamic s funkcionalitou, ktorá je pri hraní hier mimoriadne dôležitá. Hliníkový hlavový most zaručuje odolnosť a prémiový vzhľad. Aby sa zabránilo vzniku tlakových bodov na hlave má hlavový most na vnútornej strane výplň z pamäťovej peny obalenú koženkou. Koženkové náušníky vyplnené pamäťovou penou zaručujú pohodlie aj počas dlhého hrania a vďaka bajonetovému mechanizmu je ich výmena jednoduchá a rýchla. Slúchadlá beyerdynamic MMX 100 sú dostupné v šedej a čiernej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 99 €.

Porovnať produkty