BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Behringer FLOW 8


2022/06/24

8-vstupový digitálny mixpult s Bluetooth Audio a App Control, 60 mm kanálové fadery, 2 FX procesory a USB/audio rozhranie



JEDNODUCHÉ DIGITÁLNE MIXOVANIE


Digitálne mixpulty ponúkajú spracovanie v štúdiovej kvalite, najvyššiu vernosť, možnosť vyvolať všetky nastavenia a dokonca aj diaľkové ovládanie. Sú to mimoriadne atraktívne funkcie, ale všetky sú za vyššiu cenu – s väčšou fyzickou veľkosťou a zložitejšou prevádzkou vyžadujúcou aspoň určitý stupeň technického audio vzdelania.

Milióny analógových maloformátových mixpultov, ktoré spoločnosť Behringer v priebehu rokov postavila, nám jasne hovoria, že existuje veľa používateľov, ktorí potrebujú mixpult, ktorý je kompaktný, cenovo dostupný, spoľahlivý a ľahko ovládateľný.

Typické aplikácie veľmi často potrebujú vyrovnať úroveň niekoľkých zdrojov. Prečo teda robiť veci zložitejšie, ako je potrebné? Je čas na niečo skutočne nové, ktoré poskytuje moderné funkcie a pracovné postupy každému v jednoduchej a kompaktnej forme – je čas na digitálne mixovanie FLOW 8 digital mixing.



EZ-GAIN


Počuli ste niekedy niekoho povedať: „Musíte venovať pozornosť vašej úrovni hlasitosti? Viete, o čom je „štruktúra úrovne hlasitosti“? Ak máte záujem o čisté a zdravé signály s nízkym šumom a nízkym harmonickým skreslením, potom je prvoradé nastavenie správneho množstva úrovne hlasitosti predzosilňovača. Definuje mieru zosilnenia signálu pri vstupe do mixpultu. Keďže zdrojové signály môžu byť čokoľvek od silného úderu do malého bubna až po jemné bzučanie včiel, neexistuje jediná úroveň hlasitosti, ktorá by vyhovovala všetkým možným účelom.

Gain staging je vždy kompromisom a nájsť ten správny vyžaduje buď skúsenosti a technické znalosti, alebo novú funkciu FLOW 8 EZ-GAIN. Funkcia môže monitorovať signály na jednom alebo všetkých kanáloch súčasne, až kým si nemyslíte, že sú do nej pridané najhlasnejšie zvuky. EZ-GAIN potom automaticky upraví zosilnenie kanálu na optimálnu výšku.

Mimochodom, EZ-GAIN automaticky zapne 48 V fantómové napájanie mikrofónových vstupov 1 alebo 2, keď nie je detekovaný žiadny signál, pre prípad, že by ste to zabudli urobiť.



APLIKÁCIA PLNE NA DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE


Priznajme si to, malé mixpulty sa častejšie umiestňujú tam, kde končia káble, a nie tam, kde by to bolo najužitočnejšie na ovládanie mixpultu. Možno Mixpulty FLOW 8 ponúkajú úplné diaľkové ovládanie v podstate z akéhokoľvek zariadenia so systémom Android alebo iOS, čo vám dáva slobodu ísť presne tam, kde je zvuk ideálny na vykonanie akýchkoľvek úprav. Vylaďte 9-pásmový EQ pre hlavné PA reproduktory, nastavte kompresor na basgitare alebo upravte mix pre talenty na pódiu.

Porovnať produkty