BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Spoločnosť beyerdynamic menuje Andreasa Rappa za nového generálneho riaditeľa.


2023/04/12

Heilbronn, 3. apríla 2023 - Andreas Rapp nastúpil na pozíciu výkonného riaditeľa spoločnosti beyerdynamic s účinnosťou od 1. apríla 2023. Vo svojej funkcii preberá zodpovednosť  za prevádzkové podnikanie renomovanej audio značky z nemeckého Heilbronnu. Na pozícií nahradil doterajšieho riaditeľa Edgara van Velzena, ktorý zo spoločnosti odchádza.

 

 

 

Andreas Rapp sa vracia do spoločnosti ako osvedčený odborník v tomto odvetví, aby prevzal vedenie spoločnosti beyerdynamic. Rodák z Heilbronnu má bohaté skúsenosti v oblasti marketingu a predaja, keď pôsobil na rôznych popredných pozíciách v oblasti spotrebnej elektroniky so zameraním na inovatívne audio značky. Pred opätovným príchodom do spoločnosti beyerdynamic bol Andreas Rapp viceprezidentom pre región EMEA v spoločnosti Jabra. Štyri roky pôsobil aj v Libratone, posledné tri ako viceprezident pre región EMEA. V minulosti zastával tiež pozíciu regionálneho riaditeľa pre strednú Európu v spoločnosti Sonos, funkciu regionálneho manažéra  pre strednú Európu v Navman Europe Ltd a tiež globálneho produktového a obchodného manažéra vo spoločnosti  beyerdynamic. Svoju kariéru začal ako marketingový manažér pre Harman International.

 

„Sme neskutočne radi, že sa nám do našej spoločnosti podarilo získať Andreasa, skúseného odborníka v tomto odvetví,“ povedal prof. Wolf Michael Nietzer, predseda dozornej rady spoločnosti beyerdynamic. "Sme presvedčení, že významne prispeje k ďalšiemu úspechu beyerdynamic a plynule bude pokračovať v trajektórii pozitívneho rastu spoločnosti."

 

  Pre generálneho riaditeľa je jeho nová rola a pozícia srdcovou záležitosťou.

 

„Som nadšený, že sa vraciam späť do spoločnosti beyerdynamic, kde som bol pred 20 rokmi zodpovedný za oblasť predaja produktov spotrebnej elektroniky,“ zdôrazňuje Rapp. "V budúcnosti sa spolu s celým tímom beyerdynamic zameriame na strategické a trvalo udržateľné rastové ciele, rozširovanie produktového portfólia s ohľadom na budúce technológie, napredovanie internacionalizácie a zvyšovanie povedomia o značke. Zároveň sa budeme snažiť stať sa agilnejšími ako spoločnosť pre vysokokvalitné audio produkty, a tak byť schopní pružnejšie reagovať na nové požiadavky zákazníkov a trhu.“

 

  Spoločnosť beyerdynamic

 

Od roku 1924 vyrába spoločnosť beyerdynamic prvotriedne profesionálne audio produkty, ktoré potešia náročných zákazníkov na celom svete. Väčšina produktových radov sa vyrába ručne v závode v Heilbronne. V produktových oblastiach "Creator", "Gamer", "Work & Learn" a "Enjoyer - Music Lovers" ponúka beyerdynamic slúchadlá, headsety, mikrofóny, hracie slúchadlá a produkty pre domácu kanceláriu. Všetky majú jedno spoločné: čistý a kvalitný zvuk. To vždy prenieslo spoločnosť naprieč emocionálnymi fázami sveta, od  inšpiratívnych testovacích štúdií do uší a sŕdc ľudí.

Porovnať produkty