BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Aktívny PA systém BOSE F1 ozvučil podujatie Travel Time 2!


2024/02/29

Excelentný zvuk na podujatí elektronickej hudby zožal veľký úspech u všetkých zúčastnených.

 

V priestoroch bratislavského Emporio Lounge Baru sa 19.1.2024 po druhý krát konalo podujatie Travel Time, ktoré je zamerané na elektronickú tanečnú hudbu. O skvelú atmosféru sa postarala trojica DJov, konkrétne DJ Pico, DJ Crumb a DJ Wlad;myr.

 

 

 

Kvalitný hudobný zážitok zabezpečil ozvučovací systém BOSE F1 stereo set, ktorý sa skladá z dvoch aktívnych PA reproduktorov BOSE F1 Model 812 a dvoch aktívnych BOSE F1 Subwooferov. Ako monitory pre DJov poslúžili dva aktívne reproduktory BOSE S1 Pro+. Ozvučovací systém a technickú podporu sprostredkoval náš partner - firma Industrial Audio.

 

 

 

Charakter elektronickej tanečnej hudby kladie vysoké nároky na kvalitu prejavu a technické možnosti ozvučovacích systémov. Pre tento žáner je typické široké obsadenie frekvenčného spektra. Ozvučovací systém musí byť preto schopný spoľahlivo reprodukovať bohaté a presné basy, čisté stredy a vyvážené výšky. Pri vysokej hlasitosti nesmie dochádzať ku skresleniu reprodukovanej hudby. Z týchto dôvodov bol pre organizátorov jednoznačnou voľbou ozvučenia práve systém BOSE F1 stereo set. Exkluzívnu kvalitu zvuku a silný výkon ocenili nielen samotní DJi, ale hlavne početné publikum.

 

Viac informácií o použitom ozvučovacom systéme a príslušenstve nájdete v nasledujúcom článku a na produktových stránkach:

 

Článok BOSE F1 – AKTÍVNY PA OZVUČOVACÍ SYSTÉM
BOSE F1 stereo set
BOSE F1 Model 812
BOSE F1 Subwoofer
BOSE S1 Pro+

 

 

 

 

Porovnať produkty