BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor

Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor
Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor
SKU: B1030A

Aktívny dvojpásmový referenčný štúdiový monitor s 5.25" kevlarovým basovým meničom s vysokým rozlíšením

Zobraziť údaje o produkte

DOSTUPNÉ NA SKLADE, TOVAR POSIELAME

s DPH: 142,00 € bez DPH: 118,33 €
Doprava: 7,00 €
(zdarma nad 200 €)
kus

Buďte prvý a napíšte recenziu

Monitor TRUTH

Pre svoje štúdiové nahrávky si prajete poctivosť. Vzhľadom k tomu, ako je vaše umenie dôležité, ju v skutočnosti musíte vyžadovať! Preto sme naše referenčné monitory B1030A navrhli tak, aby nehovorili nič iné ako PRAVDU. Budú mať samozrejme stále skvelý zvuk, ak ich zapojíte do svojej stereo aparatúry alebo systému priestorového ozvučenia videa, ale vyvíjali sme ich s myšlienkou na štúdio - kde je každá nota, ktorú zahráte alebo zaspievate, "pod mikroskopom".

Postavený na základe dedičstva

Monitor TRUTH B2030A má skvelé funkcie štandardne veľkého aktívneho monitora TRUTH, zabalené do ešte kompaktnejšej skrine! Vďaka svojmu výkonu s vysokým rozlíšením sa aktívne dvojcestné referenčné štúdiové monitory B1030A dokonale hodia pre nearfieldové monitorovacie aplikácie: od malých mixážnych prostredí, až po viackanálové zostavy pre priestorový zvuk. Naše monitory TRUTH B1030A dosiahli taký úspech, že sme ich predali tisíce a tisíce niektorým z najkritickejších uší planéty.

Roky výskumu a vývoja

V priebehu uplynulých dvoch rokov sa náš tím výskumu a vývoja vydal na misiu s cieľom vytvoriť "dokonalý" štúdiový monitor. Vzhľadom k tomu, že TRUTH B2031A bol už priemyselným štandardom, naši zvukoví konštruktéri sa rozhodli u neho začať a posúdiť, ako ďaleko by mohli posunúť doterajšie hranice. Vyskúšali širokú škálu meničov a konštrukcií ozvučníc spoločne s existujúcimi a vznikajúcimi technológiami. Keď sa všetok prach usadil, rozhodli sa model B1030A osadiť 1" výškovým meničom s ultravysokým rozlíšením s kopulovou membránou a 5.25" basovým meničom o dlhom zdvihu s kevlarovou membránou.

Prečo Kevlar?

Sme radi, že sa pýtate. Kevlar vykazuje mimoriadny pomer pevnosti a hmotnosti, preto sa tiež používa v nepriestrelných vestách. Kevlar dodáva nášmu LF meničmi silu spracovávať extrémne vysoké úrovne energie požadované pre neskreslené a telom otriasajúce basy. A kevlarové membrány môžu vzhľadom na ich veľmi nízku hmotnosť reagovať oveľa rýchlejšie ako membrány papierové, čo je dôležité nielen pre zachovanie integrity basového obsahu, ale aj kritické pre presnosť a rozlíšenie stredového pásma. Naše kevlarové meniče reprodukujú aj najjemnejšie detaily pásma nízkych kmitočtov bez narušenia stredového pásma.

Výkon pre ľudí

Vytvorenie štúdiového monitora tejto triedy obnáša o poriadny kus viac, než len vtesnanie "nepriestrelného" basového meniča a technicky dokonalého výškového meniča do atraktívnej skrinky. Obnáša to tiež výkon - a nie malý! Oveľa dôležitejší je fakt, že tento výkon sa musí prispôsobiť individuálnym vysokofrekvenčným a nízkofrekvenčným meničom. Zatiaľ čo niektorí z našich konkurentov sa uspokoja s vtesnaním ľubovoľných reproduktorov, ktoré im ležia v dielni, do narýchlo navrhnutých skriniek a potom pridajú sadu pre zosilňovač typu "jedna veľkosť padne všetkým", my staviame každú jednotlivú súčasť od samých základov. My do každého reproduktora B1030A umiestňujeme 75W technológiu pre bi-Amp (vrátane aktívnej výhybky s časovou a fázovou korekciou), čím je zaistené, že budete mať k dispozícii obrovské výkonové rezervy potrebné na ich naozaj divoké vybudenie.

Navrhnuté pre prevádzku vo vašom prostredí

Ideálnym prostredím pre počúvanie je miestnosť, ktorá je "plochá", bez nadmerných odrazov (ozvien) aj nadmerných pohltení (tlmených zvukov). Avšak vzhľadom na to, že všetky miestnosti nie sú akusticky rovnaké, monitory TRUTH sú navrhnuté tak, aby plnili svoju funkciu v širokej škále situácií. Monitory sú vybavené prepínačmi umožňujúcimi prispôsobenie nízkofrekvenčnej a vysokofrekvenčnej charakteristiky monitora optimálnej výkonnosti špecifickej pre vaše prostredie počúvania.

Kriticky dôležité je tiež umiestnenie. Reproduktory by ideálne mali byť umiestnené v dostatočnej vzdialenosti od stien, aby bolo zaručené riadne podanie basov. Žiadne obavy, monitory B1030A sú vybavené prepínačmi kompenzácie akustiky miestnosti, čím ich je možné umiestniť ku stenám alebo aj do rohov. Steny majú sklon ku podporovaniu nízkofrekvenčných zložiek, rohy zvýrazňujú basy ešte silnejšie, monitory TRUTH však možno vyladiť na mieru jednoduchým nastavením jedného či dvoch prepínačov tak, aby poskytovali vierohodnú basovú odozvu podľa vašej situácie.

Široký "sweet spot" nespôsobujúci únavu

Zatiaľ čo niektoré z našich konkurenčných štúdiových monitorov vykazujú úzko sústredený "sweet spot" (optimálne miesto počúvania u páru reproduktorov), náš vlnovod je navrhnutý tak, aby vytváral oveľa hojnejšiu a širšiu počúvaciu zónu. Znamená to, že v tomto jedinom mieste, kde všetko znie dokonale, nebude vychodená diera do koberca. Vnútri stereofónneho obrazu máte voľný pohyb na nájdenie ideálneho bodu pre citlivé pozície nástrojov a efektov.

Nepocítite ani ujmu vplyvom "monitorového únavového syndrómu", problému, ktorý vzniká z dlhodobého počúvania obsahu s prenikavými vyššími stredmi a výškami - celkom významný argument pre všetky celonočné mixovacie sedenia, ktorá dávajú zabrať vašim nervom.

K čomu tie RCA konektory?

Áno, umiestňovanie zásuviek RCA na štúdiové monitory je trochu nezvyčajné - ale prečo nie? Teraz môžete reproduktory B1030A pripojiť k počítaču, mp3 prehrávaču alebo k televíznemu prijímaču pre dosiahnutie strhujúceho akustického prednesu. Pre vytvorenie univerzálnej konfigurácie použite pre prívod k počítaču / od počítača jedno z našich audio rozhraní USB (napríklad UCA222). Táto komfortná konfigurácia dovoľuje monitorovať vaše nahrávacie projekty a vykonávať ich mixáže a mastering priamo z vášho počítača. A vďaka internému magnetickému tienenie monitorov B1030A môžete tieto reproduktory umiestniť priamo vedľa video monitora.

Počuť znamená veriť

S rôznym technickým žargónom by sme vás mohli otravovať do nekonečna (ak ho máte radi, na konci je pripravená špeciálna zábava), avšak počuť reproduktory TRUTH vás prinúti uveriť. Od "nepriestrelných" basov kevlarového basového meniča až po hebké horné pásmo výškového meniča s HF kopulou s nami budete zrejme súhlasiť, že v tejto triede je model B1030A neprekonateľný. Porovnajte ich s konkurenciou a rozhodnite sa pre BEHRINGER!

Ďalšie informácie / Behringer TRUTH B1030A štúdiový monitor

Značka Behringer
Typ reproduktorov aktívny, štúdiové reproduktory
Výkon 75W
Spojenia jack 6,3 mm, XLR
Farba čierna
Rozmery repr. 1", 5.25"
  • Ultralineárný štúdiový monitor v reálnom aktívnom prevedení
  • Presné zosilňovače v triede A / B s aktívnymi ochrannými obvodmi: 50 W pre LF / 25 W pre HF
  • 1" výškový menič s hodvábnou kopulovou membránou a ultravysokým rozlíšením pre definitívnu zvukovú reprodukciu
  • 5,25" basový menič s dlhým zdvihom s kevlarovou membránou odolnou proti deformáciám pre definitívnu odozvu basov
  • Definitívne rozptylové charakteristiky a extrémne veľký "sweet spot" vďaka vyspelým technológiám vedenie vĺn
  • Vysoko presná sieť aktívnych výhybiek s filtrami Linkwitz-Riley 4. rady
  • Možnosť prispôsobenia širokej škály akustických podmienok
  • Samostatne ovládaný limiter na ochranu proti preťaženiu od hlbokých alebo vysokých kmitočtov
  • Magnetické tienenie umožňujúce umiestnenie do blízkosti počítačových monitorov
  • Napájací zdroj "Planet Earth" zaisťuje maximálnu flexibilitu (100-240 V ~), zvukovú reprodukciu bez šumu, špičkovú prechodovú charakteristiku a nízky príkon pre úsporu energie
  • Servo-symetrické vstupy so zásuvkami XLR, 1/4 "a nesymetrické konektory RCA
  • Vysoko kvalitné súčasti a výnimočne robustná konštrukcia zaručujú dlhú životnosť
  • Návrh a konštrukcia: BEHRINGER GERMANY
Názov spoločnosti Miesto obchodu Vzdialenosť Informácia skladu Cena dopravy* Cena*
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty