BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Bugera 6260-212 INFINIUM tube guitar combo

Bugera 6260-212 INFINIUM tube guitar combo
Bugera 6260-212 INFINIUM tube guitar combo Bugera 6260-212 INFINIUM tube guitar combo
SKU: 6260-212 INFINIUM

120-wattové dvojkanálové elektrónkové kombo pre medznýrokový tón s funkciou Reverb a elektronkovým násobičom Life Multiplier INFINIUM

Zobraziť údaje o produkte

K odoslaniu v rámci 5-8 pracovných dní

s DPH: 679,00 € bez DPH: 565,83 €
Doprava zdarma!
kus

Buďte prvý a napíšte recenziu

Naším cieľom s hlavou 6260 a kombom 6260-212 bolo dosiahnuť tón vysoko výkonného super lead zosilňovača a poskytnúť úplne mužný drvivý zvuk pripravený zdemolovať ústredné pódium. Vďaka elektrónkam 6L6 majú tieto zariadenia veľmi otvorený a chladný tón, ktorý je v prípade elektrónok EL34 viac komprimovaný, s viditeľnejším stredovým charakterom.

Rozdelená osobnosť

Postupné zvyšovanie zisku čistého kanála Clean spôsobuje, že zosilňovač reaguje ako zariadenie bez hlavného ovládania hlasitosti, a dosahuje sa ním veľmi prirodzene znejúceho prebudenia, ktorému hovoríme Texaský clean. Tento zosilňovač ostro reaguje na zmeny hlasitosti alebo ataky z nástroja. Nastavenie Crunch jednoducho zodpovedá čistému kanálu s väčším ziskom, realizovaným pomocou ďalšej elektrónky 12AX7, s cieľom dosiahnuť rokenrolový rytmický zvuk, ktorý býva počuť na všetkých vašich obľúbených klasických rockových koncertoch.

Kanál Lead sa vyznačuje jasne vyjadreným ziskom a výdržou. Bohatý obsah harmonických a kompresie pomáha vyniknúť vašim sólom a ľahko preniká pásmom. Samostatné hlavné ovládanie hlasitosti umožňuje ľahké prepínanie medzi rytmikou v kanáli Clean a sólmi v kanáli Lead, s plnou kontrolou nad úrovňou každého zvuku.

Technológia elektrónkového násobiča Life Multiplier INFINIUM

Naša revolučná technológia elektrónkového násobiča Life Multiplier INFINIUM sa chová tak, ako keby ste mali v zosilňovači vlastného technika nepretržite monitorujúceho a ladiaceho výkon elektrónok pre maximálnu tonálnu integritu a spoľahlivosť. Tento revolučný obvod nielen optimalizuje výkon každej výstupnej elektrónky, ale tiež dynamicky vyvažuje budenie elektrónok, aby sa ešte lepšie rozdelilo zaťaženie. Vďaka technológii INFINIUM vaše elektrónky vydržia až 20-krát dlhšie, čo vám počas životnosti vášho zosilňovača ušetrí veľa peňazí. INFINIUM taktiež kompenzuje účinky starnutia tak, že automaticky upravuje úrovne prúdu s cieľom udržať vaše elektrónky v rovnakej kondícii, akú mali v deň inštalácie.

Akonáhle nejaká elektrónka dosiahne svoju životnosť, tento systém vám dokonca oznámi, ktorú elektrónku treba vymeniť. Všetko, čo musíte urobiť, je vymeniť chybnú elektrónku a nechať na systéme INFINIUM, aby všetko ostatné urobil za vás. To všetko prispieva k rovnomernejšej kvalite zvuku a dlhšej životnosti vašich elektrónok. Údržba elektrónkových zosilňovačov nebola nikdy taká jednoduchá!

 

Ďalšie informácie / Bugera 6260-212 INFINIUM tube guitar combo

Značka Bugera
Typ reproduktora kombá
Kanály 2
Výkon 120W
Konštrukcia 2-pásmový
Efekty reverb
Farba čierna
Pokročilé funkcie elektrónkový zosilňovač, INFINIUM, nožný prepínač
Dodáv. príslušenstvo nožný prepínač
Pre ktorý nástroj elektrická gitara
Rozmery repr. 12"
  •  Ručne vyrábané 120-wattové gitarové kombo osadené štyrmi elektrónkami 6L6 (zameniteľnými za EL34)
  •  Dva originálne 12“ gitarové reproduktory BUGERA optimalizované pre hutné hĺbky a moderné klasické stredy
  •  Konštrukcia dvojkanálového predzosilňovača (Clean/Crunch, Lead) osadeného piatimi elektrónkami 12AX7 pre hutný a jačivý vysoký zisk
  •  Integrované prvotriedne echo s pevne priradeným ovládačom Reverb
  •  Revolučná technológia elektrónkového násobiča INFINIUM Life Multiplier: Predlžuje životnosť vašich drahých výkonových zosilňovacích elektrónok až 20-krát.     Zaisťuje neuveriteľnú spoľahlivosť a rovnorodý tón po celú životnosť vašich elektrónok. Nie sú nutné drahé sady spárovaných elektrónok. Umožňuje vám vytvoriť a   spárovať akúkoľvek kombináciu kompatibilných typov a značiek elektrónok. Nepretržite monitoruje výkon každej výkonovej elektrónky a zobrazuje chybné   elektrónky, aby umožnil ľahkú individuálnu výmenu.
  •  Klasická ekvalizačná sekcia s vyhradenými ovládačmi hĺbok, stredov a výšok
  •  Klasické hlavné riadenie prezencie pre účinné tvarovanie zvuku v strednom pásme
  •  Súčasťou dodávky je robustný nožný prepínač pre voľbu kanálu a funkcie FX Loop
  •  Prepínač impedancií (4, 8 a 16 ohmov) pre prispôsobenie prakticky akejkoľvek reproduktorovej skrine
  •  Vysoko kvalitné komponenty a výnimočne robustná konštrukcia zaisťujú dlhú životnosť
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty