BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer DJ DDJ-1000, 4-kanálový kontroler

Pioneer DJ DDJ-1000, 4-kanálový kontroler
Pioneer DJ DDJ-1000, 4-kanálový kontroler Pioneer DJ DDJ-1000, 4-kanálový kontroler Pioneer DJ DDJ-1000, 4-kanálový kontroler Pioneer DJ DDJ-1000, 4-kanálový kontroler
SKU: DDJ-1000

4-kanálový kontroler pre Rekordbox Dj

Zobraziť údaje o produkte

NIE JE DOSTUPNÝ – PRODUKT JE UKONČENÝ!

s DPH: 1 480,00 € bez DPH: 1 233,33 €
Doprava zdarma!

Buďte prvý a napíšte recenziu

Nové zážitky s Rekordbox dj

Využite vylepšené nové funkcie Rekordbox dj vďaka nášmu 4-kanálovému DJ kontroleru. Vďaka profesionálnemu usporiadaniu, prebratému z modelov vlajkových lodí -NXS2, je DDJ-1000 prenosné kompaktné riešenie pre vystúpenia na večierkoch a rôznych podujatiach. Model DDJ-1000 je vybavený úplne novými LCD obrazovkami s vysokým rozlíšením na každom jog koliesku, ktoré vám umožnia intuitívne udržať zrak na zariadení.

Vďaka novej funkcii Rekordbox dj, vyberte skladby, ktoré ste nepovažovali za kompatibilné. Prinášajte kreatívny pôžitok do predstavení so 14-timi  BEAT FX – vrátane štyroch nových verzíí – a okamžite spustite Hot Cues, Loops a iné pomocou 16-tich viacfarebných ,,Performance Pads,,.

 


JOG DISPLAY

Prispôsobiteľné farebné LCD displeje sú umiestnené v strede každého otočného kolieska. Zobrazte len tie informácie, ktoré potrebujete. Či už je to BPM, priebeh, poloha prehrávania alebo Hot Cue a Loop.

CLUB-STYLE LAYOUT

Prechod na tento DJ kontroler je hračkou vďaka známym otočným kolieskam a usporiadaniu, ktoré sú prebraté z klubových štandardov CDJ a DJM. Výsledkom je, že použitie Rekordbox dj s DDJ-1000 je rovnaké ako prehrávanie z USB diskov z NXS2 setov.


VYLEPŠENÝ MAGVEL potenciometer

Nový MAGVEL FADER s vysokou životnosťou pre viac ako 10 miliónov pohybov umožňuje jednoduché ovládanie. Vylepšené spracovanie softvéru jog kolieska a crossfaderu navyše výrazne znižuje latenciu, takže scratchovanie je intuitívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Zbrusu nový FX

Pridajte textúru do svojích setov so štyrmi novými Beat FX,efektami nazývanými Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle a Low Cut Echo, spolu s desiatimi najobľúbenejšími Beat FX z mixpultov série DJM. DDJ-1000 tiež obsahuje štyri Sound Color FX z mixpultov zo série DJM - Pitch, Filter, Dub Echo a Noise.


PERFORMANCE PADS

Prstami udierajte na 16 podsvietených gumených ,,padov“, aby ste dokytom spustili Hot Cues, Pad FX, Beat Jump, Sampler, Keyboard Mode, Beat Loop a Key Shift.

Ďalšie informácie / Pioneer DJ DDJ-1000, 4-kanálový kontroler

Značka Pioneer DJ
DJ typ DJ kontrolery
Kanály 4
Kompatibilný software rekordbox
Dodáv. príslušenstvo 240V adapter, napájací kábel, software, USB kábel
  • aa
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty