BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Získajte skutočné spojenie, nech ste kdekoľvek.


2018/03/23

Pioneer AVIC-F88DAB je high-end navigačný AV systém so 7-palcovým kapacitným dotykovým displejom, podporujúci technológiu Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, má CD/DVD jednotku, HDMI vstup a podporuje príjem digitálneho rozhlasového vysielania DAB+.

AVIC-F88DAB kombinuje najkvalitnejšie audio a video so smart navigáciou. Hlavne, podporuje najnovšie možnosti prepojenia vášho smartfónu, ako technológiu Apple CarPlay, Android Auto, AppRadio, Bluetooth a ďalšie. Nečakajte dlhšie a získajte skutočné spojenie oveľa chytrejším a bezpečnejším spôsobom!

Táto AVIC jednotka je vybavená veľkou 7-palcovou kapacitnou obrazovkou a intuitívnym rozhraním, ktoré zaručujú hladké a bezpečné ovládanie na cestách. Plus, môžete prispôsobiť tlačidlá a nastavenie obrazovky pre lepšiu viditeľnosť cez deň a v noci.

Čo viac? AVIC-F88DAB má integrovaný HDMI vstavaný port, ktorý môže byť použitý na pripojenie vášho smartfónu a využitie AppRadio módu alebo ako dodatočný zdroj AV. V neposledom rade, tento automobilový receiver má pozlátené RCA konektory a najvyššiu audio kvalitu.

Porovnať produkty