BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Viac hudby, viac Bluetooth.


2018/03/23

Pioneer MVH-S300BT je stereo autorádio s RDS tunerom, Bluetooth technológiou, USB a Aux vstupmi, bez CD mechaniky. 

Nové MVH-S300BT s plytkým telom (jednoduchšie sa inštaluje do palubnej dosky) je dizajnované autorádio na streamovanie hudby zo zariadení s Bluetooth technológiou, v krištáľovo čistej audio kvalite vďaka ASR technológie (ktorá vylepšuje hudbu počúvanú cez Bluetooth). Rovnako vám umožňuje uskutočniť a prijímať hovory počas šoférovania, dokonca si môžete uložiť obľúbené čísla vašej rodiny a priateľov do prednastavených tlačidiel pre rýchle, jednoduché a bezpečné vytáčanie. Najlepšie je, že môžete pripojiť až dve Bluetooth zariadenia naraz v jednom čase!

Ale je tam viac než len Bluetooth… Pripojte iPhone alebo Android smartfón a ostatné USB zariadenia do automobilových reproduktorov cez predný USB alebo Aux vstup. Samozrejme, toto autorádio vám umožňuje zvoliť obľúbenú rádio stanicu pomocou FM/AM tunera.

Užite si čistý zvuk zo zabudovaných zosilňovačov s výkonom 4 x 50W. Pre väčšiu silu, môžete použiť dva RCA výstupy a zapojiť ďalší stereo component, ako subwoofer, alebo extra zosilňovač pre zadné reproduktory.

Porovnať produkty