BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

PRODUKTY PIONEER CAR AUDIO TERAZ S 36 MESAČNOU ZÁRUKOU


2019/10/31

Na všetky Car Audio produkty značky Pioneer modelového radu 2019 / 2020 určené pre montáž do automobilov poskytujeme od 1. novembra 2019 rozšírenú 36 mesačnú záručnú dobu (zákonných 24 mesiacov + 12 mesiacov). Táto akcia je časovo neobmedzená a týka sa Českej a Slovenskej republiky.


Bratislava, 31.10.2019 – BaSys, výhradný distribútor produktov Pioneer pre Slovenskú republiku oznamuje, že od 1. novembra 2019 poskytuje na všetky audio produkty určené pre montáž do automobilov modelového radu 2019 / 2020 predĺženú 36 mesačnú záručnú dobu. Do kategórie „Car Audio“ spadajú všetky autorádiá (s CD mechanikou aj bez CD mechaniky), audiovizuálne navigačné a riadiace jednotky, jednotky pre smartfóny, zosilňovače a reproduktory vrátane subwooferov. Audio produkty Pioneer určené do automobilov majú v celej Európe ako aj na Slovensku dlhoročnú tradíciu. Vyhľadávajú ich zákazníci ktorí chcú rozšíriť alebo kompletne vymeniť systém ozvučenia vozidla v rámci bežných alebo tuningových úprav alebo tí, ktorí chcú doplniť vozidlo o navigačný systém. Vo všetkých týchto oblastiach patrí značka Pioneer dlhodobo medzi najvyhľadávanejšie. Audiovizuálne navigačné systémy umožňujú okrem iného prehrávanie mnohých audio a video formátov ako aj napojenie na monitory určené pre cestujúcich na zadných sedadlách automobilu. K ich nezanedbateľným výhodám patrí aj bezplatná aktualizácia mapových podkladov počas 3 rokov od zakúpenia.

Komplexnosť produktovej ponuky Pioneer v kombinácii so servisnými službami skúsených autorizovaných partnerov je pre zákazníkov zárukou profesionálneho riešenia. „K rozšíreniu záruky na 36 mesiacov na produkty Car Audio v Českej a Slovenskej republike sme sa ako distribútor rozhodli preto, aby sme upevnili vedúcu pozíciu značky Pioneer v danej kategórii a zdôraznili spoľahlivosť všetkých produktov, ktoré majitelia automobilov dobre poznajú.“ Hovorí Ivo Kubečka, produktový manažér značky Pioneer spoločnosti BaSys CS. 36 mesačná záruka sa vzťahuje na všetky produkty zakúpené v distribučnej sieti od 1. novembra 2019.

Porovnať produkty