BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer a Apple AirPlay 2


2019/02/15

Spoločnosť Pioneer s potešením oznamuje podporu komunikačného protokolu Apple AirPlay 2, ktorá bude dostupná pre vybrané produkty prostredníctvom aktualizácie firmvéru na jar tohto roku

Spoločnosť Pioneer oznámila, že na jar tohto roku spustí pre vybrané produkty podporu AirPlay 2. Vďaka tomuto komunikačnému protokolu budú môcť užívatelia kompatibilných zariadení iPhone a iPad s operačným systémom iOS 11.4 a vyšším využiť množstvo nových možností pri prehrávaní hudby na svojom domácom audio systéme. AirPlay 2 umožní napríklad pomocou smartphonu vyberať a streamovať hudbu prostredníctvom AV receivera alebo audio prehrávača, upravovať hlasitosť či prepínať medzi jednotlivými zariadeniami. Pomocou tejto podpory budete môcť požiadať hlasovú asistentku Siri, aby na vašom zosilňovači Pioneer prehrala vašu obľúbenú skladbu.

Podpora AirPlay 2 bude spustená pre AV receivery VSX-S520, VSX-S520D, VSX-LX303, VSX-LX503 a tiež pre sieťový prehrávač SX-S30DAB. Existujúci užívatelia uvedených prístrojov ju budú môcť sprevádzkovať prostredníctvom nového firmvéru, ktorý Pioneer v danom termíne sprístupní. Inštaláciu firmvéru je možné spustiť buď automaticky z ponuky nastavenia systému, alebo ručne po stiahnutí aktualizácie z internetových stránok spoločnosti na adrese www.pioneer-audiovisual.eu.

O spoločnosti Pioneer:
Onkyo & Pioneer Corporation so sídlom v Japonsku (Osaka) a viac ako 75-ročnými skúsenosťami, je popredným výrobcom najmodernejších technologických riešení v oblasti elektroniky. Najväčšiu popularitu získala v oblasti zvuku a obrazu, na ktorú teraz nadväzuje rad vysokokvalitných a profesionálnych audio produktov. Pobočka Pioneer Automotive Technologies, Inc. (PAT) je kľúčovým dodávateľom systémov automobilového zábavného priemyslu. Aktivity spoločnosti sa tiež rozširujú do cyklistického športového priemyslu, keď navrhla merače výkonu svetovej úrovne či cyklistické počítača pre profesionálnych aj rekreačných športovcov.

Porovnať produkty