BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Pioneer UDP-LX500 získal prestížne ocenenie EISA 2019-2020


2019/08/22

Uznávaná medzinárodná porota oznámila víťazov EISA Awards 2019-2020 a ocenila najlepšie audio a video produkty tohtoročnej sezóny. Univerzálnym prehrávačom roku je Ultra HD Blu-ray prehrávač Pioneer UDP-LX500 – prístroj, ktorý kombinuje množstvo najmodernejších technológií pre prehrávanie videa ako aj počúvanie stereo hudby a pridáva veľmi kvalitné prevedenie efektívne potláčajúce rušenie a vibrácie.


Najlepším univerzálnym prehrávačom sezóny 2019-2020 bol uznávanou porotou EISA zvolený Ultra HD Blu-ray prehrávač Pioneer UDP-LX500. Jeho precízne a do detailov prepracované prevedenie v kombinácii s podporou najmodernejších formátov, ako HDR10 + či Dolby Vision, je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú špičkový prehrávač do zostavy s televízorom a Hi-Fi aparatúrou.

Porota EISA označila Pioneer UDP-LX500 ako prístroj s mnohými prednosťami. Ocenila špičkovú 4K Blu-ray mechaniku aj výkonný audio prehrávač, ktorý vhodne doplní vysoko kvalitnú zostavu domáceho kina. V oblasti prehrávania videa vyzdvihla podporu dynamických video formátov HDR10 + a Dolby Vision, a tiež funkcionalitu pracujúcu s metaúdajmi či možnosť detailného nastavenia vlastností obrazu pri prehrávaní. Audiofilom a všetkým užívateľom, ktorí si potrpia na vysoko kvalitný zvuk, ponúka prehrávač kompatibilitu s CD, SACD a DVD-Audio diskami, ako aj s Hi-Res Audio súbormi vrátane DSD. Zvuk je podľa hodnotenia precízny a detailný a reprodukcia UHD diskov vyniká ostrosťou a farebným vykreslením. Jeho prémiový charakter podčiarkuje aj dizajn a prvotriedne prevedenie – UDP-LX500 počas prevádzky skoro nepočujete a vďaka elegantnému dizajnu sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej obývacej izby.

K vysokej kvalite a zníženiu vibrácii prispieva okrem iného aj technológia vyvinutá špeciálne pre UHD Blu-ray mechaniku, ktorá sa pri čítaní točí, pre udržanie zodpovedajúcej kvality videa a zvuku, veľmi vysokou rýchlosťou až 5000 otáčok za minútu. Prehrávač kombinuje dvojvrstvovú základňu s oceľovou doskou s hrúbkou 3 mm, veľmi pevnú konštrukciu a využíva akustický tlmič. V celom prístroji sú pre zabezpečenie kvalitnej cesty signálu použité nízkošumové komponenty.

Porota EISA, ktorú tvorí 55 špecializovaných časopisov a webových stránok zameraných na spotrebnú elektroniku z 29 krajín, každoročne vyberá produkty kombinujúce najpokrokovejšie technológie, funkcie a vysoký výkon. Vlastnosti víťazných produktov ocenia všetci nadšenci hľadajúci vysoko kvalitné zariadenie.

Univerzálny prehrávač Pioneer UDP-LX500 je na našom trhu v ponuke u predajcov distribútora, spoločnosti Basys, za odporúčanú maloobchodnú cenu 999 €.

Porovnať produkty