BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Postavte si kino kdekoľvek


2020/05/07

Pioneer uvádza malý mobilní projektor so vstavanou batériou.




Kompaktný prenosný projektor Pioneer SDA-RP100 je možné vďaka vstavanej batérii s kapacitou 16 000 mAh a reproduktorom využiť absolútne kdekoľvek – doma, na záhrade, v parku alebo na dovolenke. Obraz do projektora dostanete tradičným spôsobom cez HDMI alebo USB vstup ale aj bezdrôtovo zo smartfónu. Vďaka tomu je možné aj bez počítača prehrávať napríklad video z YouTube alebo snímky zo smartfónu.

 

Spoločnosť Pioneer prináša univerzálne riešenie zábavy - mimoriadne malý a ľahký prenosný DLP projektor so vstavanou vysokokapacitnou batériou a reproduktormi – Pioneer SDA-RP100. Vďaka popísaným vlastnostiam dokáže prístroj zaistiť projekciu doslova kdekoľvek. Ako zdroj obrazu poslúži akýkoľvek počítač, USB disk, alebo tiež smartfón, ktorý umožňuje zrkadliť obrazovku pomocou technológie Miracast. Projektor váži len 1,26 kg, má elegantný tvar malej kocky so zaoblenými hranami a rozmermi 12,5 x 12,5 x 12,5 cm.

Zábavné centrum ihneď k dispozícii

Mobilný projektor Pioneer SDA-RP100 je ideálnym doplnkom aktívneho milovníka filmov a zábavy. Zmestí sa do mestského batohu a na akomkoľvek mieste, kde je k dispozícii plátno alebo aspoň biela stena, možno s jeho pomocou spustiť v priebehu niekoľkých minút videoprojekciu filmu, videa z YouTube alebo záberov či fotografií urobených mobilným telefónom. Rozlíšenie obrazu je 1280 x 720 bodov, pre vstup je k dispozícii konektor HDMI alebo WiFi s technológiou Miracast pre bezdrôtové zrkadlenie obrazu z displeja telefónu. Ak potrebuje užívateľ hlasnejší zvukový výstup, než aký zaisťujú vstavané reproduktory, možno využiť vstavané rozhranie Bluetooth a ľubovoľný bezdrôtový audiosystém.

Plne nabitá vstavaná batéria zásobuje prístroj energiou dostačujúcou na projekciu minimálne jedného filmu. Okrem toho nechýba možnosť napájať projektor aj z elektrickej siete. Pri svietivosti 300 ANSI lumenov a optimálnej projekčnej vzdialenosti v rozsahu 1 až 2,9 metra možno docieliť obraz s uhlopriečkou 40 až 120 palcov (približne 1 až 3 metre) s kontrastom 5000: 1 až 8000: 1.

Projektor Pioneer SDA-RP100 je k dispozícii u predajcov distribútora, spoločnosti BaSys SK alebo na stránke www.basys.sk. Odporúčaná maloobchodná cena je 699 €. Súčasťou balenia je diaľkový ovládač a sieťový adaptér zabezpečujúci napájanie a dobíjanie batérie.

Porovnať produkty