BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Nový štýl v segmente Pioneer Dj slúchadiel


2020/09/16

HDJ-CUE1 / HDJ-CUE1BT




Začnite svoju DJ cestu so slúchadlami HDJ-CUE1. Tieto štýlové DJ slúchadlá sú postavené na DNA z Pioneer DJ profi modelov, ale sú k dispozícii za oveľa dostupnejšiu cenu.





Aj keď sú tieto slúchadlá zatiaľ najdostupnejším párom, zodpovedajú mnohým kritériám funkcií a kvality stanoveným v Pioneer Dj sortimente profesionálnych slúchadiel. Vyberte si HDJ-CUE1 pre profesionálny vzhľad a dojem, bohatý zvuk, kompaktný a flexibilný dizajn a vysokokvalitnú povrchovú úpravu. Vychutnajte si špeciálne ladenie zvuku zdedené z profesionálnej úrovne HDJ-X5.





Ak vás zaujímajú bezdrôtové slúchadlá, vyskúšajte modely Bluetooth HDJ-CUE1BT. Zahŕňajú všetky rovnaké funkcie a technológiu Bluetooth, ktorá vám umožňuje počúvať a hrať na cestách, sú k dispozícii v rôznych farbách (čierna/biela/červená), ktoré zodpovedajú vášmu individuálnemu štýlu.



Nájdite svoj štýl a prispôsobte si vzhľad HDJ-CUE1/CUE1BT výmenou kábla a náušníkov jednou z piatich svetlých farieb. Každé balenie HC-CP08 obsahuje dva náhradné náušníky a odnímateľný stočený kábel v oranžovej, žltej, zelenej, modrej alebo ružovej farbe.







HC-CP08-Y (žltá), HC-CP08-G (zelená), HC-CP08-M (oranžová), HC-CP08-L (modrá), HC-CP08-V (ružová)





Porovnať produkty