BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Aj Neutrik má v ponuke nový hybrid!


2020/06/08

opticalCON POWERSPLIT 2.5 mm²

Ako rozšírenie našej série POWERSPLIT vám predstavujeme náš optický POWERSPLIT vrátane TRUE1-TOP s veľkosťou kábla 2,5 mm²: Veľkosť drôtu umožňuje dlhšie káble a TRUE1-TOP poskytuje „skutočnú ochranu vo vonkajšom prostredí“.

Optický POWERSPLIT je robustná viackanálová káblová zostava pozostávajúca z výkonových a optických vedení. Vďaka týmto vlastnostiam je POWERSPLIT dokonalým riešením pre mobilné exteriérové aplikácie s veľkým objemom kabeláže, kde kľúčovými požiadavkami sú vysoká životnosť a nízke inštalačné úsilie, napr. vo vysielaní a AV aplikáciách.

OpticalCON POWERSPLIT 2,5 mm² obsahuje káble (240 V AC / 16 A / 2,5 mm2) a až 12 vláknových kanálov v jednom kábli.

 

Výhody

• Dlhšie dĺžky bez prídavného bezpečnostného vybavenia a menšie straty napätia spôsobené elektrickými vodičmi s prierezom 2,5 mm².

• Výrazné zníženie inštalačného a prepravného úsilia, ktoré sú rozhodujúce pre mobilné aplikácie. Jeden hybridný kábel môže nahradiť až 6 štandardných 2-kanálových káblov z optických vlákien a 1 napájací kábel. To znamená menej navíjania, potrebnej hmotnosti a priestoru.

• Vysoká životnosť a párovacie cykly v drsných vonkajších prostrediach vďaka inovatívnej a robustnej konštrukcii konektorov powerCON TRUE1 TOP a konektorov opticalCON.

Porovnať produkty