BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

BOSE PREDSTAVUJE NOVÉ TRUE WIRELESS SLÚCHADLÁ


2020/10/06

QuietComfort Earbuds a Sport Earbuds




14. september 2020 – Bezdrôtové Slúchadlá s potlačením hluku (produktová rada QuietComfort), ktoré spôsobili revolúciu v priemysle, to idú spraviť znova - tentokrát v skutočne bezdrôtových slúchadlách. Spoločnosť Bose predstavuje slúchadlá QuietComfort Earbuds, ktoré poskytujú naozaj „tiché“ slúchadlá s potlačením okolitého hluku v nádhernom dizajne. Spoločnosť Bose zároveň predstavuje nové slúchadlá Sport Earbuds - prepracované tak, aby produkovali úžasný zvuk z menších, štíhlejších slúchadiel, ktoré zostanú v ušiach bezpečne na svojom mieste - bez tlaku a bolesti.





Kompatibilita, možnosti pripojenia a ovládacie prvky


Nové Bose QuietComfort Earbuds a Sport Earbuds slúchadlá sú kompatibilné so zariadeniami iOS, Android. Používajú technológiu Bluetooth 5.1, presne umiestnené antény a novú metódu prenosu dát pre menej výpadkov. A obidve sú vyrobené tak, aby odolali potu a vode s certifikátom IPX4. Každé z nich má jednoduché dotykové ovládanie v mieste, kde poskytuje najbežnejšie príkazy, ako je prehrávanie a pozastavenie, prijatie a ukončenie hovoru a prístup k vášmu hlasovému asistentovi. A každé z nich má tri veľkosti nových štuplov StayHear Max z mäkkého silikónu. Pre ďalšiu funkčnosť a softvérové ​​aktualizácie využívajú slúchadlá aplikáciu Bose Music.



Cena


Slúchadlá QuietComfort Earbuds sa budú predávať za 279€ a slúchadlá Sport Earbuds sa budú predávať za 199€.Dostupnosť na slovenskom trhu sa očakáva od 29. septembra 2020.





Nové slúchadlá QuietComfort Earbuds pokračujú v 20-ročnom dedičstve slúchadiel QuietComfort a prinášajú ďalší pokrok v hardvéri a softvéri. Každé slúchadlo meria niečo viac ako 2,5 centimetra a váži menej ako 85 gramov. Napriek tomu fungujú  rovnako skvelé ako každý iný model y rady QuietComfort pred nimi. Premieňajú aj to najhlučnejšie prostredie na tiché útočisko - umlčiavajúc hukot nákladných áut, autobusov a ostatných ruchov ulice.





Výdrž batérie a farby


Nové slúchadlá QuietComfort Earbuds ponúkajú 18 hodín celkového času počúvania - 6 hodín na jedno nabitie a ďalších 12 hodín pomocou ich nabíjacieho puzdra. Majú matný povrch s metalickými a lesklými akcentmi a sú dodávané v dvoch farbách: Triple Black a Soapstone.





ÚŽASNÉ BOSE QUIETCOMFORT EARBUDY


Strávili sme veľa času nad tým, aby naše nové slúchadlá QuietComfort Earbuds boli najlepšími slúchadlami do uší s potlačením hluku“ povedal Mehul Trivedi, riaditeľ oddelenia slúchadiel spoločnosti Bose. "A zároveň znejú neuveriteľne dobre a je radosť ich nosiť a používať. To je neprekonateľná kombinácia, ktorá ich posúva pred odvetvie a robí z nich v každom prípade QuietComfort. “





Patentovaný systém potlačenia hluku


Slúchadlá QuietComfort sú technickou prehliadkou. Na fyzické blokovanie nežiaducich zvukov sme vytvorili nový typ štuplov StayHear Max, vytvárajú jemné, ale pevné tesnenie. A samotné slúchadlá spravia zvyšok. Slúchadlá používajú viac mikrofónov na snímanie, meranie okolitého hluku a namerané hodnoty posielajú do patentovaného čipu, ktorý nabitý novým exkluzívnym algoritmom. Spolu s malými meničmi systém reaguje presným a opačným signálom za menej ako zlomok milisekundy. Výsledok je dramatický a exkluzívny pre Bose. V okamihu sa okolitý hluk rozplynie do šepotu a hukot motorov zmizne.



Nastaviteľné potlačenie hluku


Slúchadlá QuietComfort Earbuds ponúkajú až 11 úrovni nastavenia potlačenia hluku, takže si môžete zvoliť, koľko okolitého hluku prenikne až do vašich uší. Nastavenie si môžete uložiť do predvolieb a kedykoľvek ho môžete zmeniť - od „transparentnosti“, ktoré vám umožní kompletne vnímať okolie, až po úplné potlačenie hluku, ktoré vám umožní vnímať len prehrávanú hudbu.





Pre hudbu, filmy, podcasty a hovory


Slúchadlá QuietComfort excelujú už pri prvom použití. Pokiaľ ide o hudbu, vyhýbajú sa umelým „zosilneniam“ na vybraných frekvenciách a rozhodnú sa pre vernú reprodukciu - čo najbližšie k samotnému originálu. Na rozdiel od bežných slúchadiel do uší basy vašich obľúbených skladieb nezmiznú ani sa neskreslia - sú naopak bohaté a silné pri akejkoľvek hlasitosti. Vo filmoch, videách, správach a podcastoch neexistuje žiadne „elektronické zasyčanie“, prejav a dialógy sú prirodzené. A čo sa týka telefonovania, slúchadlá QuietComfort Earbuds oddeľujú váš hlas od hluku okolo vás a tlmia nával vetra, takže to, čo hovoríte, je na druhom konci zrozumiteľnejšie.





Bose Sport Earbuds



Slúchadlá Bose Sport Earbuds boli od základu navrhnuté tak, aby boli dokonalým spoločníkom pri cvičení. Poskytujú lepšiu kvalitu zvuku ako ich predchodca, zhruba v polovičnej veľkosti. A všetko v nich je optimalizované pre váš lepší výkon , či už trénujete doma, v posilňovni alebo vonku.





Výdrž batérie a farby


Nové slúchadlá Sport Earbuds majú výdrž až 5 hodín a nabíjacie puzdro poskytuje ďalších až 10 hodín dodatočného času prehrávania. Prichádzajú vo farbách Triple Black, Baltic Blue a Glacier White.



ŠPORTOVÉ SLÚCHADLÁ


Slúchadlá Bose Sport Earbuds boli navrhované úplne od začiatku. Každé slúchadlo obsahuje úplne nový akustický systém využívajúci vysoko efektívny menič, vlastný dizajn vnútorných portov a hlasitosťou optimalizovaný ekvalizér pre jasný a silný výkon. Ale to je len začiatok toho, čo ich robí výnimočnými.



Hýb sa


Nové športové slúchadlá do uší sú na šport priamo stvorené. Každý komponent je prispôsobený tak, aby riešil najbežnejšie problémy pri cvičení. To znamená, že nové slúchadlá používajú úplne nové štuple StayHear Max. Perfektne sa zafixujú v ušiach bez toho, aby spôsobovali tlak alebo diskonfort. Či už bežite maratón alebo cvičíte jógu, slúchadlá Bose Sport Earbuds majú takmer magický odpor k posunu alebo vypadnutiu z uší. A to bez kompromisov, ako je napríklad vtlačenie hlboko do uší alebo pevne omotané okolo nich.



Porovnať produkty